Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачни маркучи LJ-70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачни маркучи LJ-70

Ей ме пак...
    От няколко дена търся предни спирачни маркучи за "магарето",че май съм си с оригиналните,и а тук,а там-няма?!Днес накрая "каките" от ул."Козлодуй" 71(по-точно кака Роси) намери нужните.За модела имало 2 вида-къси(18мм.),и дълги(32мм.).Разбира се на мен ми трябваха тези,които нямаше в магазина(дългите),но след няколко телефонни разговора и 15мин. чакане ми доставиха,каквито ми трябваха на цена по 15лв./бр.-общо 30лв.,за което благодаря!
    И понеже утре пътувам за Севлиево се сетих за Венци-Тойота-та от Габрово,та си запазих час за смяна по обяд...за цените на услугата не питах,но ще пиша по-натам!
    От "каките" купих и двата гумени тампона,които са за стабилизаращата щанга,която е зад предния мост-8лв./бр.-за същите на други места са ми искали от 25 до 30 лв./бр.
    Последно редактирано от mbenz; 16-11-09, 18:16.
    много автомати-слаби резултати!

До: спирачни маркучи LJ-70

И аз съм пазарувал от този магазин на Росица,но ако не си в час с цените може да си купиш някои неща по-скъпи от други места.Откакто пазарувам от склад на вносителя, забравих за тези магазини!
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
      И аз съм пазарувал от този магазин на Росица,но ако не си в час с цените може да си купиш някои неща по-скъпи от други места.Откакто пазарувам от склад на вносителя, забравих за тези магазини!
      Ми дай и аз да пазарувам тънкана,де!

П.С. М/у другото не съм забравил за 73-та,която продаваш,но все нямам път към теб-инак не се спираме с "магарето" от пътувания-служебни са повечето,но от работата дават прилично лев,та така...

Коментар

Тези маркучи съвпадат абсолютно със тези на Варбург

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Тези маркучи съвпадат абсолютно със тези на Варбург
          Яворчо,ти бате не продаваш такива затова ни отваряш, я кажи тогава предните пружини на ТЛК 73-с кои са взаимозаменяеми?Да не би да стават от волга?

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
            Яворчо,ти бате не продаваш такива затова ни отваряш, я кажи тогава предните пружини на ТЛК 73-с кои са взаимозаменяеми?Да не би да стават от волга?
            За ваше съжаление пружини продавам, и за това няма да ви отварям

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              За ваше съжаление пружини продавам, и за това няма да ви отварям
              Аз ще ги нацеля от някоя талига ,и тогава ще ти пиша на лс.

Коментар

До: Спирачни маркучи LJ-70

кат нацелиш напиши му личното в тая тема
                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Тъй...вчера смених маркучите при Венци-Тойота в Габрово за 21лв.
                  Дотук добре,ама като наложих старите маркучи в/у вече монтираните нови,се оказа,че старите са по дълги с около 15мм. поне!Гумените тампони на торсиона отпред,които занесох,и които също мислех да сменя не били същите...!Аман,бе-дотук доста неща,които съм купувал все не са баш каквито трябва!Сега гледам,че при завит докрай волан спир. маркуч се поопъва,та ще се сменяват пак...!

Коментар

Аз също трябва да сменям на рънъра спир.маркучи че и двата са се подули на едно и също място стои като бобче.Ама именно по тези причини не ми се почва да се занимавам ,че бях взел едни спир.дискове да сменям ама излязоха с 1 см по големи .

Коментар

За пружини взаимо-заменяймост трудно да се намери,но за тва пък в с.Крън Старозагорско ги правят всякъкви,дотук Явор даде най ценна информация като посочи аналогичното сходство между Варбургови спирачни маркучи и на Ленд Крузера
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X