Здравейте, някой може ли да ми каже колко литра е горивния резервоар на ТЛК 80 4.2 ТД и на колко км. се сменя горивния филтър?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ТЛК 80
Свий
X
-
До: Въпрос за ТЛК 80
Първоначално публикуван от ivu_1 Преглед на мнениеЗдравейте, някой може ли да ми каже колко литра е горивния резервоар на ТЛК 80 4.2 ТД и на колко км. се сменя горивния филтър?
Коментар
-
Благодаря ви за отговорите. Това 5000км не е ли много малко?
Аз нямам книжка за експлоатацията,но ми казаха да го сменям на 10000 или 1 година за двигателното масло и на 60000 на автомата.Сигурно са тъпи въпросите, но не срещнах отговорите им в нито една тема за ТЛК80, а и съм съвсем нов "учасник" в форума със съвсем скоро закупен джип. Засега само карам, но не е лошо и да взема да се замисля за поддръжката.
Коментар
-
Ако ти е новозакупена колата,предполагам е от Англия-само се бръкни за добавка за масла и гориво Политрон и я забий където трябва според тяхната формула за 10% съдържание и карай поне 10К км.Сляд това сменяй каквото не си.На дифовете,раздатката също можеш да налееш.Мотора-задължително 2 дози,понеже маслото е 10 литра.Толкова батак ще изтече от нещастната култова флагманка,че ще ме благославяш.Може и други добавки на други фирми,стига да са на керамична основа като политроновите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар