Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за тойота лендкрузер 90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за тойота лендкрузер 90

Здравейте колеги,наскоро си купих лендкрузер 90 но арабско изпалнение,знам че има разлики със стандартното,но не знам точно какви са,ако някой има такава и знае нещо повече,може да обменим полезна информация.Поздрави

До: вапрос за тойота лендкрузер 90

Моля,модератор,за затваряне на темата.Благодаря.

Коментар

Недей затваря темата.
      Опиши твоята тойота 90.Каква и е комплектацията,от каде си я купил и т.н.
      И мненията от колегите ще дойдат.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Как разбра, че е арабско изпълнение?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

До: Въпрос за тойота лендкрузер 90

Сигурно по стърчащата емблема на предния капак

Коментар

Радвам се че най-после има раздвижване по моята тема,струва ми се интересна,а и невидях подобна във форума,та на кратко.....
            Джипката я купих преди година от Германия,собственика(германец екстремист) имаше две такива и ги е внесъл преди години от арабските страни (незнам точно от коя).
            На прав поглед разликите при арабските е в екстерьора...няма ги обичайнете пластмасови раздувки на калниците,както и височината е няколко сантиметра по голяма при арабските(но това е мое впечетление).Всичко по джипката е написано само на английски и арабски.Това са някои от разликите (говоря за стандартно изпалнение).Собственника германец твардеше, че доста неща по окачването,както и по деференциалите на джипа са подобрени и подсилени(стандартно при арабските) за сметка на екстрите.
            Това е за сега ще се радвам да стане дискусия,за да споделим и други неща,както и да обменим опит

Коментар

А различаваш ли арабски от японски. По ефтините модификации са без раздувки и за Европа. И в момента на има ТЛК120 и Хайлукс които са със и без пластмаси за Европа. Окачването и на дженерал спецификацията и на Европейската зависи от нивото на оборудване. Има версии за топъл климат които нямат антикорозиона защита, парното е проектирано предимно да охлажда отколкото да топли и термостата е на различни градуси.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колега дай номер на шаси на колегата Джамбазов и да разберем най после за къде е пройзведена тази твоита хубавица

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X