Обява

Свий
Няма добавени обяви.

80-та и 90/95-та серия на Ленд Крузър. Прилики и разлики.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 80-та и 90/95-та серия на Ленд Крузър. Прилики и разлики.

Ами,ако мислите че става елате ще ви продам една иЗтинска 90-ка за Оф ,хората ме питат колко ми плаща Явор че го държа там за реклама или да не би да съм го продал на Фильо-монтьора че седи пред сервиза в Поморие.....ако го карах толкова колкото го правя,нямаше да се пребирам по 2 месеца в къщи
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

ебаси, тва верно ли е голем барутник ???
      са с кво да си заменя рънера ?

Коментар

Незнам какъв боклук е, но е значително по здраво от Рънъра. Тъпото е, че частите му са скъпички.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Незнам какъв боклук е, но е значително по здраво от Рънъра. Тъпото е, че частите му са скъпички.
          Как са по скъпи от другите каква е логиката

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Да да да...
            Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
            Е..., тОва вЯрно ли е голЯм барутник ???
            сЕГа с кАво да си заменя рънера ?
            Малеее,след като хората с +ПЛ пишат така,какво остава за нас,редовите членове .
            А щом имаш рънър с това ще се родиш,и ако не го вдигаш ще забравиш за ремонтите,но ние малко прекалихме...
            Първоначално публикуван от Stanimir1 Преглед на мнение
            Как са по скъпи от другите каква е логиката
            Защо да има логика
            Последно редактирано от Ico_Ns; 07-11-09, 15:54.

Коментар

еее човек да си позволи малко по-жаргонен език и вие го сложихте в графата "врагове на Кирил и Методий".
              Нали не сме все пак форум за Български език и литертура ?
              Рънера си ми харесва заради габарита. 90-та серия малко ми големее, но доколкото разбирам и под двете щайги се лежи. Нещата отиват натам че се пренасочвам към по-експедиционни и неангажиращи с тежък офроуд пътувания, а рънера не е взима толкова багаж и е малко старичък за по-дълги пътувания.

Коментар

Извинявам се за глупавия въпрос, но никъде не открих "Ленд Крузър 3.0 TDI" 1998 - с какво предно окачване е ( цял предн мост или не)
                "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
                "LZ1WAN"

Коментар

Не е.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

МЕРСИ ЗА ОТГОВОРА
                    "LZ1WAN"

Коментар

Я каква смешна тема сте си спретнали хайде да я прекръстим "Крушите и доматите прилики и разлики" . А колко информация има изписана за двете коли, че дори и снимков материал колкото щеш, ама кой да рови да чете.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Я каква смешна тема сте си спретнали хайде да я прекръстим "Крушите и доматите прилики и разлики" . А колко информация има изписана за двете коли, че дори и снимков материал колкото щеш, ама кой да рови да чете.
                        Дааа,но е забавно!Особенно когато е по-лесно,да пуснеш тема от препратка
                        ПП
                        .....изтрихте ми мнението затова че:
                        -не харесвате забележките по повод правописа на колегите (аз ще се радвам да ме поправяте,току виж науча Български отново)в момента има 3(три) активни теми на тематика Българския.....?
                        -не харесвате отношението ми към 95-цата?....еми имам си такава ,имам мнение-нали аз и плащам сметките
                        -не харесвате мен?-и аз не се харесвам,но алтернативата е неприемлива!
                        Последно редактирано от Yaro; 11-11-09, 08:56.

Коментар

А Вие с Явор щото сте големите специалисти и фиолози никога няма да се научите че някои хора са "прости" и искат да си останат такива
                          Не съм се логнал тука някой да ме изпитва по Български или по ДВГ и подобни. Не съм и длъжен да знам.
                          И понеже се вижда че ровите по Тойотите с голямо сърце, ще ви помоля за една средно статистическа извадка на цени за консумативи на посочените в темата модели
                          Съединител, Полуоски, Глава, Накладки и все подобни чарколяци за "прости" ОРа...Дето си дават парите по сервизите
                          Последно редактирано от bliss-stick; 10-11-09, 22:10.

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                            А Вие с Явор щото сте големите специалисти и фиолози никога няма да се научите че някои хора са "прости" и искат да си останат такива
                            Не съм се логнал тука някой да ме изпитва по Български или по ДВГ и подобни. Не съм и длъжен да знам.
                            И понеже се вижда че ровите по Тойотите с голямо сърце, ще ви помоля за една средно статистическа извадка на цени за консумативи на посочените в темата модели
                            Съединител, Полуоски, Глава, Накладки и все подобни чарколяци за "прости" ОРа...Дето си дават парите по сервизите
                            Успех ,аз съм от ония дето като се вчупя ,единственното за което ровя е телефона ми

Коментар

И какво всъщност и е на 90-тката??Нищо,ама НИЩО и няма.Никой от собствениците и няма намерение да ходи на сафари в Серенгети или да лови карас(червен)в реките на Монголия.Страхотна си е джипката и доста по-нетрошлива от 120.Мои приятели -дърводобивници я джиткат като чужда булка вече 4 (секънд хенд е колата 1998г.) години из Родопите (средно тежък всекидневен оффроуд) ГЪК!!! не е казала.ГУМИ,МАСЛА И НАФТА.
                              Последно редактирано от Yaro; 12-11-09, 15:05. Причина: дописване

Коментар

Колеги харесах едина Toyota Land cruiser 3.0TD
                                Та дайте акъл какво да гледам.
                                Машината е:
                                Дата на производствоянуари 1998 г.Тип двигателДизеловМощност (к.с.)125 к.с.Скоростна кутияРъчнаКатегорияКъса базаПробег160000 км
                                Трябва ми за по лек офроод - и ще я ползвам основно за преходи по черно със семейството
                                "LZ1WAN"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X