Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предавателно число на деференциала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предавателно число на деференциала

Първо здравейте на всички. Аз сам новобранец тук и имам едно питане на което се надявам да получаотговор:
    Та значи става въпрос за предавателното число на деференциала, някой колеги гледам го увеличават.Примерно от 4.11 на 4.88 (мисля че бяха такива цифрите) което според мен означава че досега ако си карал със 100км/h. и оборотомера е сочел 2000об/мин. То след промяната като караш пак със 100км/h. то оборотомера ще показва примерно 1700~1800об/мин. Което според мен води до загуба на мощност-а целта не е ли обратното-по голяма мощност? Ще се радвам някой колега да ми разясни целта на този "тунинг"

До: Предавателно число на деференциала

Първоначално публикуван от дако Преглед на мнение
    Първо здравейте на всички. Аз сам новобранец тук и имам едно питане на което се надявам да получаотговор:
    Та значи става въпрос за предавателното число на деференциала, някой колеги гледам го увеличават.Примерно от 4.11 на 4.88 (мисля че бяха такива цифрите) което според мен означава че досега ако си карал със 100км/h. и оборотомера е сочел 2000об/мин. То след промяната като караш пак със 100км/h. то оборотомера ще показва примерно 1700~1800об/мин. Което според мен води до загуба на мощност-а целта не е ли обратното-по голяма мощност? Ще се радвам някой колега да ми разясни целта на този "тунинг"
    Целта е увеличаване на въртящия момент, това първо.
    Второ, сметките ти са грешни. При по-голямо предавателно число ти трябват повече обороти за една и съща скорост. А не обратното.
    О899 2б2 1З2

Коментар

До: Предавателно число на деференциала

Значи да го разбирам че сам го разбрал наопаки?-ако е така ми се варзват вече нещата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X