Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова придобивка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нова придобивка

И от мен, честито!
    Дано ти се отплати с малко грижи.

Коментар

Честито и от мен

http://www.pickupspecialties.com/Fender_flares_main.htm

провери тук
      FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
      BJ42 04 1982
      FJ62 11 1983 skipe blago4x4
      LZ 2 BHB

Коментар

честито и много да се радвате един на друг
        Here is a test to find
        Whether your mission on earth is finished;
        If you are alive, it isn't.

Коментар

Честито и от мен. Страхотна е.
          В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
          TLC-80 1HD-FT

Коментар

Честито и много безаварийни километри с тази уникална Тойота!
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Супер е. Честито.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от BusterKeaton Преглед на мнение

Днес покарах малко и още се радвам като 5 годишен на бонбони

Честито и от мен колега, с много здраве и кеф да го караш пикапa , само този дето е карал монстер може да те разбере напълно за какво удоволствие става въпрос, РАЗМЕРА наистина има значение ,за това карай го и се наслаждавай на всеки момент, и да знаеш Барни е направил този красавец с много обич и мноооогооо ДЕНГИ , монстерите не са една кола или джипка, те са нещо много по специялно , лично аз ( и предполагам и Явор ) изпитваме възхищенеие на тези които са направили такива екземпляри ,и изпитваме огромно удоволствие да ги караме, за това добре дошъл в ФАМИЛЯТА колега.
                Последно редактирано от 4selenger; 29-10-09, 22:09.

Коментар

Красота,успех и от мен.
                  Последно редактирано от bg2001; 30-10-09, 11:17.

Коментар

Много е красива, честито!

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
                      Честито и от мен колега, с много здраве и кеф да го караш пикапa , само този дето е карал монстер може да те разбере напълно за какво удоволствие става въпрос, РАЗМЕРА наистина има значение ,за това карай го и се наслаждавай на всеки момент, и да знаеш Барни е направил този красавец с много обич и мноооогооо ДЕНГИ , монстерите не са една кола или джипка, те са нещо много по специялно , лично аз ( и предполагам и Явор ) изпитваме възхищенеие на тези които са направили такива екземпляри ,и изпитваме огромно удоволствие да ги караме, за това добре дошъл в ФАМИЛЯТА колега.

Преди няколко месеца видях и поразгледах твоя монстер, синия форд F250
                      до тогава не вярвах че може да има подобно нещо в България.
                      Страшен е, мен ме е страх моя да карам като минавам из града да не смачкам някой,
                      а представям си какво е да подкараш такава грамада

Коментар

И специални благодарности на Владо за помоща.
                        Много, много благодаря.
                        То ти май свърши почти цялата работа
                        Задължен съм ти много.

Коментар

Първоначално публикуван от BusterKeaton Преглед на мнение
                          Преди няколко месеца видях и поразгледах твоя монстер, синия форд F250
                          до тогава не вярвах че може да има подобно нещо в България.
                          Страшен е, мен ме е страх моя да карам като минавам из града да не смачкам някой,
                          а представям си какво е да подкараш такава грамада
                          ОО ама аз вече ги свикнах да ти кажа, в първите седмици ми беше много страх да не удря нещо или да се кача в/у друга кола както съм спрял на световар без да усещам , както по трък турнирите в САЩ .
                          Синият е едно уникално бижу м/у тях , радвам се че успях да го покажа на много колеги и хора на събора , получиха се много интресни разговори с доста хора и колеги , жалко че не докарах и другите щеше да стане супер Monster show .
                          Иначе кажи кога си готов да се видиме и да пиеме по едно кафе някъде ,и да задръстиме някоя софиска улица от заяпачите ако си съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
                            ОО ама аз вече ги свикнах да ти кажа, в първите седмици ми беше много страх да не удря нещо или да се кача в/у друга кола както съм спрял на световар без да усещам , както по трък турнирите в САЩ .
                            Синият е едно уникално бижу м/у тях , радвам се че успях да го покажа на много колеги и хора на събора , получиха се много интресни разговори с доста хора и колеги , жалко че не докарах и другите щеше да стане супер Monster show .
                            Иначе кажи кога си готов да се видиме и да пиеме по едно кафе някъде ,и да задръстиме някоя софиска улица от заяпачите ако си съгласен.

0876/479 060 навит съм когат кажеш. А ако правиш такива неща,
                            може да потърсим някоя по сериозна кал някъде, неделята
                            обикаляхме малко по горите обаче едвам успях
                            гумите само да му нацапам.

Коментар

Честито за придобивката,сас здраве да я караш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X