Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носач за резерва гума на 4runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Носач за резерва гума на 4runner

Здравейте,
    Някои 4rinner-и имат много приятни носачи за резервни гуми на панти отзад. Приличат на фабрично монтирани. Някой знае ли дали и как мога да се сдобия и да сложа такъв, че в ТМ Ауто казаха "Нямаме такова нещо" и в интернет вече месеци не намирам да се продава, дори на старо. Или да търся по морги?

До: Носач за резерва гума на 4runner

Много рядко се срещат.
    Последно редактирано от ВладиЧ; 24-09-09, 18:32.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Здравей колега разгледай в eBay.co.uk там има такъв носач за 80-ка може и да има и за 4рънъра. Поздрави.
      [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Провери в 'мобиле.бг" , там има много англииски на части . Тва е предимно тяхна екстра - ще си намериш .
        Успех
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

колега в момента сам в англия и се разрових в нета за вапросния носач.не намерих но сте проверя пак утре,
          успех

Коментар

Здравей and!Виж снимките, мога да ти изпратя още, но и тримата които са побликували подобренията, пишат че са ги махнали след известно време/всъщност на единия пантата се беше счупила , за късмет на оффроуд, не на магистрала.Ако решиш да правиш, според мен като механик,при затворено положение стойката би трябвало да има подпора при ключалката,за да се избегне натоварването на пречупване на оста на пантата.Успех!И пиши за резултата!
            Прикачени файлове
            1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

Много, много ви благодаря! Наистина има в мобиле.бг, а аз даже не знаех, че има обяви за на части. Темата ми почти се доближава до спама при това положение, за което моля да ме извините.
              Иначе, имах предвид носачът, който може да видите тук:
              http://www.mobilen.bg/21247749654462316
              Все още не съм виждал как се захваща освен видимите две панти и не съм наясно доколко е стабилен. Имах грешното предположение, че щом не е самоделка - 100% е ОК. Предстои да го видя, но ако някой има отзиви ще му бъда благодарен, ако сподели. Не правя тежки офроудове, но и не може да се каже, че го жаля по планинските пътща.
              Още веднъж - благодаря! Поздрави!

Коментар

Колега, можеш ли да дадеш линк за този носач, че аз не можах да намеря.

Коментар

Тези, за които говоря, са два вида според разположението на гумата и светлините.
                  Единият е с по-къса панта и гумата е прибрана към ръба. Можеш да го видиш в мобилето http://www.mobilen.bg/21247749654462316 от допълнителните снимки - втората и третата.
                  Другият е с по-дълга панта и гумата стои по средата:
                  http://www.toyotanation.com/forum/sh...d.php?t=293340 и на снимката по-долу.
                  Единствената информация, която имам за тях е визуалната обаче.
                  Прикачени файлове

Коментар

Даа, тези не се търгуват много защото не могат да се сложат на всеки 4Runner. Колите с такива панти си имат вдлъбнатина на вратата за захващащия механизъм. Не се монтира току-тъй - отгоре. А да се сменя задната врата си е по-сериозна разправия и разход. Жалко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X