Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Служебен кон = Хайлукс 2011/2-та 2,5 нафта.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Служебен кон = Хайлукс 2011/2-та 2,5 нафта.

Такам.
    Служебни дръгели много.
    Тоя е от "новите".
    Трябват му силови брони предна и задна,лебедка със синтетика за спорадични ползвания.
    Предполагам ще се склекави без ъпдейт на амортесьорите ама на първо четене ще е така пък после ще се донажда освен ако ръководството не каже друго.
    Размер ми трябва и за най-големите гуми дето влизат стоково.(освен ако не вкарам и лифт в програмата по разкрасяване на бабата)
    Да речем 265 70 16 без да се пипат джанти или да се слагат фланци или можем и нагоре!?...
    Ползване ниви,полета,гори и т.н. за работа пренос на няколко човека по трасето.
    Трудността е ...от няма нищо до ...евало си е мамата.
    Ама за мамата има и багери да помагат...ако са в района в момента.
    А сега вие сте.
    Приемат се предложения направо да се иде за ъпдейт някъде стига работещите там да познават парите и да издават фактури за труда си.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

За ниви и полета става. Лифт, големи гуми са безсмислени. За гора НЕ става. За носене на няколко човека е по-зле от кой да е джип. Предимство е само ако се вози мръсен, миризлив и обемист багаж.
    Според ползването едни подходящи гуми и толкова.
    Силови брони само ако водача е идиот или ако ще буташ трактора да запали с бронята. Това са едни 20 кила повече пред радиатора, на и без това тежката предница. +40 кила лебдка...... която в полето няма за какво да закачиш.

Това, ако ще се ползва за работа

..иначе...... пропуснал си шМорхел, лед крушки, лед дневни светлини, ледбар на тавана и бло оф клапа.
    ..а, и иноксова фуния на аспуха
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Нииищо не съм пропуснал.
      Има задание и се изпълнява.
      Питал съм за това каквото е необходимо да се направи.Както казах имам и други пикапи и джипове които се ползват по същата схема на същия терен.
      Вършат си работата.С това се работи и не е за безцелни разходки.Та така.

Коментар

Например колегата Явор Вромос - Vromos-Бургас, освен че предлагат всякакви оффроуд части за джипове, имат и голям сервиз и правят и индивидуални проекти, като най-големият им проект и е завършен на един джип го направиха на 6x6 https://6x6.vromos.com/

Разбира се в зависимост в кой град си, все ще има сервизи специализирани в това, но имай предвид че при ГТП са почнали много яко да затягат нещата, дотолкова че за моя заводски сложен булбар на Фронтерата ми - снимката от аватара, чиято основа е меко на пипане че е с пълнеж пяна и въпреки това ми искат сертификат защото не разбират кое е фабрично и кое е правено....., иначе има решение, всичко монтирано което искаш трябва да е сертифицирано и после технотест, но разправиите и парите за това.........
        Последно редактирано от Еделвайс; 04-04-26, 07:54.

Коментар

Наясно съм с това и се опитвам да не вървим в посока метални брони,но ... това са желанията.
          имам L200 без метална броня и с лебедка което чудесно си върши задълженията.Също така и навара с метални брони,лебедка и лифт която не харесвам заради идиотски твърдата возия баш поради тези ъпдейти.
          Ама...
          За София принципно говорим.Пратиха ми линк към една фирма РИФ,като гледам руски са им май нещата та...аз не е да съм им баш фен на техниката,но някой ако е ползвал да каже дали има смисъл и да ги питам.
          Иначе адаша с лебедките ме насочи към едни момчета в Бистрица.Пепи ако не се лъжа каза,че се казвал колегата.
          Може и Соти да потърся или Руси ако му се занимава с аграрна техника въпреки,че парите са си пари та не вярвам на някой да не му се занимава.
          Ама ден два събирам идеи и ще стрелям в понеделник на някъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X