Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с фаровете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с фаровете

Проблема ми се състои в това че фаровете ми се включват сами,както си седя на терасата и гледам Тoyo ми подава светлинни сигнали,и тва даде обяснение за изтощения ми акумулатор.Разбрах че колега е имал същия проблем,като се нагрее колата от слънцето,като отговора му е бил в пластините на лостчето за светлините,и след лека корекция се оправил проблема,ама на мен ми се случва и в студеното време,което ме навежда на мисълта че може някое реле да залепва или нещо подобно,вие кво мислите по въпроса,омръзна ми да вдигам капака и изключвам ключ масата всеки път,понеже не знам дали няма да остана без акумулатор пак или по лошо да викам пожарната
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

До: Проблем с фаровете

нещо, дето трябва да е сухо, се е напълнило с вода и прехвърля ток към реленцето. Или идиоти алармаджии са поработили вътре.

Коментар

Нямам аларма,по скоро залагам на първия вариант,и точно това си мислех че има вода в някое реле за фаровете и замасява
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

колега от релето на фаровете е моята го правеше същия номер само когато студено раздалечих разстоянието между пъпките и се оправи

Коментар

Мерси,ще проверя дали и при мен е такъв случая

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X