Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Тойота Хайлукс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Тойота Хайлукс

Здравейте,търся мнения за Тойота Хайлукс с двигател 2.5 d 120 коня!Ще се ползва за лов и леко офф

Талибаните умрат за такова,а ти за лов само питаш. Това се води ЧУК,цял свят такива кара,ако беше кофти да са минали пак на магарета.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Гледай само за ръжда и да не са трошили нещо по мотора. За малък пикап май няма конкуренция.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Stanimir7777 Преглед на мнение
        Здравейте,търся мнения за Тойота Хайлукс с двигател 2.5 d 120 коня!Ще се ползва за лов и леко офф
        Ако ти трябва пикап, този автомобил е без конкуренция! Зависи от типа "лов", ако е равнинно- да, ако е гора, балкан и теснотия- малко кофти, особено с празен леген..Иначе- убийствено здрав мотор. Вземи възможно по-скъп, доколкото позволява бюджета! Ако вземеш евтин - пак ще стигнеш до цената на по-скъпите след вложения за привеждане в идеален вид. Нови гуми и пълно обслужване с оригинални части! Успех !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Района не е много тежък,няма кой знае каква гора и разни тежки пътища.Просто глинеста почва и малко лепкава кал.Идеята е дали ще има сила да върти калните гуми,ще се ползва и за рутинни селски работи да се пренесе туй-онуй.Основнато питане е дали има силата да върти гуми не по-големи от 32

Коментар

• kartechar
            kartechar коментира
            Редактиране на коментар
            Мисля, че кални 32-ки отпред ще опират без лифт.

Сила ще има. Блокажи няма да има. Легена е лек а само на предно е трудно. Дължината е проблем за гората. Ако е само кал на пътя и може да се позасили, няма проблеми. Ако има и малко багаж в легена става още по лесно.
          Ако няма да караш по магистралите и сложиш кални гуми е трепач за селскостопанска дейност.
          То, всъщност за това е мислено.
          За сериозен офроуд не става никой пикап ...освен Амарок, естествено. Трябва да внимаваш.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Познати земемери кръстосват нивите с такова. Нямат никакви проблеми. Лебедката им ръждяса от неползване .

Много е дълъг и трудно маневрира на ограничено пространство.

Коментар

• BatGeorgeone
              BatGeorgeone коментира
              Редактиране на коментар
              Защото земедлие се прави по равното, дори и да има кал и неравности.

В горите и на баирите в балкана с пикапите е много тегаво, имало е не един и два случая пикапите да са нон стоп закачени на буксир, дори един му го пълнихме легена със сняг зимата и пак не ставаше за каране празен, виж натоварен с ловци, кучета и такъмите може и да стане, нямам опит в такива ситуации с пикап, само с водача обаче е зле.

Нямам много опит още,но имам такава ,модел след 2006г,102 кс ,на 572 000 километра попадна при мен,знам къде е карана и как,основно в планината,с товари и все още е здрава,изключая ръждата,но тя е от немарливост .На мен ми върши същата работа,за лов и селски работи.Не съм закъсвал на лов в подобен район и в полупланински такъв.Максимум съм и товарил 600 кг.С 31-ци е ,АТ.

Коментар

Английски фермер с Хайлукс '88-a и куче:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20250311_163618.jpg Прегледи:0 Размер:336.4 КБ ID:6997700
              Последно редактирано от krasi-mir; 03-05-25, 08:09.
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X