Здравейте,търся мнения за Тойота Хайлукс с двигател 2.5 d 120 коня!Ще се ползва за лов и леко офф
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за Тойота Хайлукс
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Stanimir7777 Преглед на мнениеЗдравейте,търся мнения за Тойота Хайлукс с двигател 2.5 d 120 коня!Ще се ползва за лов и леко офф0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Сила ще има. Блокажи няма да има. Легена е лек а само на предно е трудно. Дължината е проблем за гората. Ако е само кал на пътя и може да се позасили, няма проблеми. Ако има и малко багаж в легена става още по лесно.
Ако няма да караш по магистралите и сложиш кални гуми е трепач за селскостопанска дейност.
То, всъщност за това е мислено.
За сериозен офроуд не става никой пикап ...освен Амарок, естествено. Трябва да внимаваш.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Познати земемери кръстосват нивите с такова. Нямат никакви проблеми. Лебедката им ръждяса от неползване.
Много е дълъг и трудно маневрира на ограничено пространство.
- 1 like
Коментар
-
Защото земедлие се прави по равното, дори и да има кал и неравности.
В горите и на баирите в балкана с пикапите е много тегаво, имало е не един и два случая пикапите да са нон стоп закачени на буксир, дори един му го пълнихме легена със сняг зимата и пак не ставаше за каране празен, виж натоварен с ловци, кучета и такъмите може и да стане, нямам опит в такива ситуации с пикап, само с водача обаче е зле.
-
Нямам много опит още,но имам такава ,модел след 2006г,102 кс ,на 572 000 километра попадна при мен,знам къде е карана и как,основно в планината,с товари и все още е здрава,изключая ръждата,но тя е от немарливост .На мен ми върши същата работа,за лов и селски работи.Не съм закъсвал на лов в подобен район и в полупланински такъв.Максимум съм и товарил 600 кг.С 31-ци е ,АТ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар