Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser 3000td с обърнат волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Land Cruiser 3000td с обърнат волан

Здравейте колеги ,
    решил съм да си вземам такъв модел джип Toyota Land Cruiser 3000td 98г , след дълго търсене попаднах на едни екземпляр с обърнат волан , на атрактивна цена . Искам да попитам съществували качествено обръщане на волана на този модел и евентуално къде да погледна за нещо нередно .
    Благодаря Ви предварително.
    Надявам се да сте искренни .

До: Toyota Land Cruiser 3000td с обърнат волан

Колега, има писано.
    Накратко общия извод е, че безплатен обяд няма. Обръщането на волана на ТЛК90 изисква голям набор части, закупуването на който дори и като втора употреба и разходите по монтирането им в общия случай надхвърля стойноста на "далаверката".
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ето я темата за обръщане на волана:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12679

Колега,не съм сигурен дали 2500-3000 лв ще те оправят.Много зависи за колко ще намериш частите и какви части трябват. Смятай си труда минимум 1000 лв и от там колкото си намериш частите.Сега друг е въпроса ако си я правиш сам или имаш познат майстор.То за това е на тази цена,заради дирекцията...

Коментар

Аз доколкото го разбирам колегата, май волана вече е обърнат
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Поздрави волана е обърнат - скоростната кутия е запазена в оргинал за дясна дирекция , колата е автоматик като копчето на автоматика е оправено.
          Честно казано след всичко прочетено се отказвам или с десен , или с ляв без самоделки по трудовообучение.
          Благодаря за отзивите

Коментар

Снимки и подробности около обръщане на твоята джипка може ли ?

Коментар

приятелю , не е моя защото не я купих в мобиле има инфо цената е 10000лв , но след всичко прочетено се отказвам да купувам или обръщам волан , особенно на джип.
              PS ако не можеш да го откриеш пиши ми на личен ще ти пратя телефон на собственика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X