Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух на LJ70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ауспух на LJ70

Накой може ли да ми направи снимка на ауспуховата система на Тойота ЛК70, къса база. Немога да намеря никакъв каталог за да видя какъв е. Два ли са, един ли е..? Мотора е 2,4 ТД. Аз нямам ауспух и затова се интересувам!
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

До: Ауспух на LJ70

В смисъл с едно,или с две гърнета ли е ауспуха?
    Утре ще се завра отдолу,за да снимам,ако намеря апарат-ако не само ще пиша...
    Що пъти съм се завирал отдолу,ама как беше...Май е само с едно гърне,което се пада по средата на возилото,което беше изгнило,та го сменявах-излезе 120лв.,но при читав специалист,като гърнето не е кух цилиндър,който само да ручи!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Ще ти бъда благодарен!!

Коментар

И аз ще проверя оше утре ще снимам
        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Оригинално са две гърнета и аз ги имам.Но моята сам я направил с един резонатор който влиза между рамата и купето.Но има и друг вариант да прекараш една тръба ф70 от турбото до отзад без да има резонатори.Така даже се чисти по добре турбото от изгорелите газове

П.П Мога да изляза да снимам да покажа снимки

Коментар

Не издържах ходих да снимам за ко иде реч
            Прикачени файлове

Коментар

Аз също съм с едно такова резониращо гърне, но много яко реве, направо ми се надува главата...ако пък си на отворен прозорец..ужас, само шлемофони!

Коментар

Моята е ТЛК LJ70 2.5td 91г., англичанка е, и е с един голям ауспух.

Коментар

аз като си купувах моята,продавача каза че го е сменял и ставало от ПАТРУЛ къса база.Колко е истина не знам?

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
                    Накой може ли да ми направи снимка на ауспуховата система на Тойота ЛК70, къса база. Немога да намеря никакъв каталог за да видя какъв е. Два ли са, един ли е..? Мотора е 2,4 ТД. Аз нямам ауспух и затова се интересувам!
                    A сигурен ли си че неможеш да намериш информация
                    НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Пусто нямам цифрово фото-sorry!
                      При мен съм убеден,че ауспухната система е оригинална-с едно гърне,което е отляво точно преди задния мост,после тръбата минава над задния мост,и след задна лява гума има планка с голям гумен тампон,като тръбата излиза под задния ляв ъгъл на бронята.Отдясно точно под края на вратата има друга планка с малък гумен тампон,която прикрепя тръбата с винт 10-ка,който ако се разхлаби започва едно прискърцване-ужас!Що зор беше,докато го хвана откъде иде...
                      Добичето е учудващо тихо-особенно на празен ход.
                      Дано съм бил полезен без снимки!
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                        Пусто нямам цифрово фото-sorry!
                        При мен съм убеден,че ауспухната система е оригинална-с едно гърне,което е отляво точно преди задния мост,после тръбата минава над задния мост,и след задна лява гума има планка с голям гумен тампон,като тръбата излиза под задния ляв ъгъл на бронята.Отдясно точно под края на вратата има друга планка с малък гумен тампон,която прикрепя тръбата с винт 10-ка,който ако се разхлаби започва едно прискърцване-ужас!Що зор беше,докато го хвана откъде иде...
                        Добичето е учудващо тихо-особенно на празен ход.
                        Дано съм бил полезен без снимки!

Точно така. Едно голямо гърне пред задния мост.

При мен под стъпенката е изгнило и пърпори. Но звука не е силен.
                        Предполагам нацяло без гърнета няма да е шумна.

Форирали сме 3.3тд от Патрол само по турбина и звука си беше нормален.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X