Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата мисия на една ТЛК 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новата мисия на една ТЛК 70

В момента и аз съм собственик на същия модел преди това имах дизел 2.4 2лт мотор и определено с този мотор се чувствам доста по добре
    Може би скоро време и аз ще мина през ревизия на главата и ангренажа тъй като ми трака веригата леко а и поизпушва синичко сутрин което пък е придружено с известна доза разход на масло но като се сетя за миналата зима и кошмара с висококачествени дизелови горива...и се усмихвам

браво колега много хубава джипка
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Е аз съм нямал дизел, но не съм и мислил за такъв. Само за 4,2 ама това е друго.
      Иначе преди да ревизирам главата и аз имах същите симптоми. За паленето няма какво да говорим - сръчваш педала на газта веднъж и пали от четвърт и на -20.
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

Да наистина така пали сутрин и на газ дори и след като и регулирах клапаните не се и чува мотора след като запали но като изфорсирам и при падане на оборотите претраква веригата в капака ама и нейния ред ще дойде сега кърпя местата който са гноясали вежди прагове почиствам рамата до където мога и е такива забавни мероприятия :Д
        поздрави !
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

И нафтата ми пали от раз - нещо не е било както трябва по вашите , или пък кофти нафта .
          А иначе по темата : верно щастлива жипка .
          TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
            И нафтата ми пали от раз - нещо не е било както трябва по вашите , или пък кофти нафта .
            А иначе по темата : верно щастлива жипка .
            Колега нека не навлизаме в вечния спор дизел срещу бензин , знам как пали дизела на тойота но не в колата е проблема а в географското положение на милата ни татковина и съответно качествените горива а и кефа при бензиновата версия е добре подчертан със 110-те коня под капака които дават перфектна динамика и доста по ниски нива на шум

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X