Здравейте ,имам въпрос относно поведението на задния диференциал на 4 Рънър . Когато съм в движение и когато колата ускорява горе долу е добре и не се чува кой знае какви странни шумове ,но когато отпусна газта се чува едно много ясно виене като че ли карам камион. Ако някой има идея от какво може да се получава това виене ще съм му благодарен да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заден мост на 4 Рънър
Свий
X
-
Всички модели на Тойота(джипни разбира се)имат този проблем-натоварваш дифа-никави шумове-разтоварваш-изключваш от скорост-ромоли или вие на умряло-не се пркитеснявай-карай докато спре-след 15 години.
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеЛагери,на касетата на диференциала.
Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнениеЗдравейте ,имам въпрос относно поведението на задния диференциал на 4 Рънър . Когато съм в движение и когато колата ускорява горе долу е добре и не се чува кой знае какви странни шумове ,но когато отпусна газта се чува едно много ясно виене като че ли карам камион. Ако някой има идея от какво може да се получава това виене ще съм му благодарен да сподели.
Коментар
-
До: Заден мост на 4 Рънър
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеЛагери,на касетата на диференциала.УАЗ 31512-Тото
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар