Любопитно ми е, дали и какво отклонение ще даде разходът на гориво по компютър и по колонка от пълен до пълен резервоар. Ако ти се занимава, може да споделиш. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota RAV4 Hybrid - 2022
Свий
X
-
Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеАз снимки не виждам, но застрахователя да се оправя.
Едно време всички снимки се виждаха,
сега нещо не схващам къде греша
Коментар
-
-
Само да вметна тука в темата на колегата, че поръчана RAV4-ка Hybrid Aприл месец, все още е с неясна дата за производство. Кога ще влезне не се знае, пък докато дойде може да стане и една година след поръчката.
Напоследък пътувам служебно доста и я чаках с нетърпение, най-вече защото е с автоматична трансмисия, а в момента всичките ми автомобили са с ръчни скорости. Надявам се след Нова Година да има яснота поне кога ще бъде произведена в противен случай ще почна да се поизнервям вече, все пак първоначалната нагласа беше, че след 6 месеца ще тук (в най-лошия случай до края на годината).
Коментар
-
Понеже мина една година, трябваше да ида на техническо обслужване в сервиза на тойота.
Приемчика започна да изрежда какво трябва да се направи.
- смяна на филтрите на маслото, купето и климатика.
- смяна на маслото на двигателя.
Обаче смятам че ме прецакаха, защото съм на 5хил. км. и знам че на такива километри
не се сменя масло, даже и филтрите.
Карал съм я само по магистралата и никъде другаде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнениеПонеже мина една година, трябваше да ида на техническо обслужване в сервиза на тойота.
Приемчика започна да изрежда какво трябва да се направи.
- смяна на филтрите на маслото, купето и климатика.
- смяна на маслото на двигателя.
Обаче смятам че ме прецакаха, защото съм на 5хил. км. и знам че на такива километри
не се сменя масло, даже и филтрите.
Карал съм я само по магистралата и никъде другаде.
Чете ли подробно изискванията за посещение в сервизната мрежа на продавача, следствие на което ти важи гаранцията на колата ?
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Абе спорен е тоя въпрос.
Определено 5 000 км си е малък пробег особено пък за оригинално масло заредено в завода.
Обаче хората които карат нови коли трябва да се доят. Няма не искам няма недей...
Основанието е на време... т.е по книжките пише смяна на всеки 10 000км или една година... което настъпи първо
Много от клиентите правят и компромис - сменят единствено масло и филтъра... Въздушен и на купето(климатика) - на втората година...
Коментар
-
Еми защо не им заяви, че те "прецакват" и не отказа обслужването ?
Ами снижих се, защото трябваше да питам дали ако ми сложат
парктроник в друг сервиз гаранцията пада.
Слава Богу, казаха ми че няма проблеми и да действам.
Беше хубава новина, защото при тях монтажа на парктроник ще излезе 1000лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар