Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е разликата между Toyota 4Runner и Land Cruiser?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На новите Хай-Лукс-ове не ми харесва как им стърчи раздатката (или так каквото е), това е някакво мега недоразумение, остава при първия пън със сигурност. Ао е така и на 4-рънър-ите, това не е моята кола...

Коментар

...

аз лично визирам 94-95г,ясно че трябва да се повозя и да прецения,просто питам тук за вашите мнения....
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
        На новите Хай-Лукс-ове не ми харесва как им стърчи раздатката (или так каквото е), това е някакво мега недоразумение, остава при първия пън със сигурност. Ао е така и на 4-рънър-ите, това не е моята кола...

Всъщност това са вече стари Хайлуксове, на съвсем новите нищо не им виси Иначе имам един приятел, някаква шишка във Вивател, неговият служебен е като този на снимката, та човека казва че "макарите му се мандахерцат отдолу"
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

по този въпрос за нови -стари Хай Луксове мога само да добавя, че ми се наложи да пробвам най-новия ... какво да Ви кажа .. съкрушен бях!! По принцип харесвам Тойота, но се оказа че поради някаква причина японците са решили да ме сложат мотор само 102 коня! Извън пътя не знам как е .. но на пътя .. е трагедия. Трудно подвижен.
          За сравнение - Л200 е 134 коня, Наварата май и тя някъде толкоз. въпреки че някъде мернах че е 170.
          Освен това не е толкова висока колкото предшественика си.

Коментар

102кс не е ли обикновения пикап 4х2?

пък и в крайна сметка, ако 102кс е трагедия, какво да кажем за старите дето са 2.4Д /без турбо/ 72кс
            според мен в спецификацията на сайта има грешка - и 4х2 и 4х4 са 102кс, а въртящия момент на 4х4 е с +30% :

Максимален въртящ момент (Н.м/об./мин) 200/1400-3400; 260/1600-2400
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
              а, има опелисти!
              че то всеки 4-ти 4х4 е фронтера в края на краищата...
              ама повечето ги е срам да си признаят, та разни разбирачи да не им се смеят
              ей ч корейския локомотив да мълчиш да не те прегазя
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                ей ч корейския локомотив да мълчиш да не те прегазя
                с байка ли? недей!

то май само ти си признаваш без бой, че караш фронтера...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

истината е че не е най-здравия джип на света, но пък не намирам нищо различно по окачването и дифове и раздатка от паджеро гледах ги на канал 2-те почти 1:1 като изключим че наистина имат проблеми в задния диф. не виждам защо битува митът че е слаб джип, аз моя го подлагам на бая гърч и не се е счупило нищо съществено за около 40 000 км. наистина не става за хард офф-роуд но пък то са единици тези които стават. А ако собствениците на фронтери са си я купили с мисълта че не еджип то проблема е в тях.
                  иначе ако се хакна с байка бая поразий ще направя ;-)
                  no signature no problems

Коментар

нали се сещаш, че не съм аз този който ще каже - това не е хубав автомобил, защото е ОПЕЛ но доста колеги от форума не виждат по-назад от емблемата на колата

Коментар

да с тебе се знаем, само добри отзиви ще кажеш, иначе аз гледам по-назад и по-навътре, и все по-хубави работи виждам.... и все повече псувам италиянците, например вчера установих че никога не е сменяно хидравлично масло ;-) сега волана ми се върти все едно съм дигнал гумите на крик.
                      no signature no problems

Коментар

хората не са глупави - проумяли са, че е по-добре през известен брой години да сменят колата, а не маслата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X