Здравейте,нали съм скорошен и най вероятно ще задавам ,задавани въпроси.Вчера ми вдигнаха колата и ми казаха какво трябва да се сменя.Търся тампони на амортисори,шарнири,накрайници.Та въпроса ми е по net-a мога ли да си ги поръчам в БГ или само от чужбина и ако не мога поне да разбера какви са им цените горе-доло.Благодаря предварително на отзовалите се
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за окачване, от къде?
Свий
X
-
До: окачване
Първоначално публикуван от domino Преглед на мнениеЗдравейте,нали съм скорошен и най вероятно ще задавам ,задавани въпроси.Вчера ми вдигнаха колата и ми казаха какво трябва да се сменя.Търся тампони на амортисори,шарнири,накрайници.Та въпроса ми е по net-a мога ли да си ги поръчам в БГ или само от чужбина и ако не мога поне да разбера какви са им цените горе-доло.Благодаря предварително на отзовалите сеТЛК 80 4,2ТД-95г
-
До: окачване
Аз последно пазарувах от онлайн магазина на Драйв бг накрайниците за тойотата ми са около 25 лв на брой при шарнирите е по скъпо .Комплекта долен и горен за левия и десния край е около 240 лв.Днес би трябвало да ми доиде и водната помпа за пасата поръчана пак от там.Изпращат с куриери и цените са добриToyota 4runner
3000cc V6
Коментар
-
Зима иде
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар