Здравейте , не знам дали е правилният раздел слагам я тук темата модераторите ако сметнат за добре могат да я преместят.
Когато минавах през Шипка , пътят беше отбит през Бузлуджа , и докато се мотаехме и правихме снимки наоколо дойде една Тойотка . Тойотката бе с немска регистрация и в нея бяха мъж и жена които беха тръгнали на пътешествие и минаваха през България на път за турция , иран мисля че крайната им цел бе Обидинените Арабски Емирства . Двигателя бе 4.2 атмосферен дизел , окачването ми се видя доста хеви дюти , ресорите приличаха на такива от на влак
гумите бяха 285/75/15, Разказаха ни че са пътували много по света , ходили са в Тибет , Австралия , Сахара , Патагония , Аляска .. повечето места бяха описани по джипката . Преди Тойотата са имали Нисан патрол y60 дълга база , и Тойотка 60 серия . Показаха ни снимки където са ходили с тях . Бяха много весели и дружелюбни и разказваха за пътешествията си . С Патрола са ходили в Сахара и там 2000 км само пустиня и пясъци .
Когато минавах през Шипка , пътят беше отбит през Бузлуджа , и докато се мотаехме и правихме снимки наоколо дойде една Тойотка . Тойотката бе с немска регистрация и в нея бяха мъж и жена които беха тръгнали на пътешествие и минаваха през България на път за турция , иран мисля че крайната им цел бе Обидинените Арабски Емирства . Двигателя бе 4.2 атмосферен дизел , окачването ми се видя доста хеви дюти , ресорите приличаха на такива от на влак

Коментар