Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една много добра Тойота HZJ75

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една много добра Тойота HZJ75

Здравейте , не знам дали е правилният раздел слагам я тук темата модераторите ако сметнат за добре могат да я преместят.
    Когато минавах през Шипка , пътят беше отбит през Бузлуджа , и докато се мотаехме и правихме снимки наоколо дойде една Тойотка . Тойотката бе с немска регистрация и в нея бяха мъж и жена които беха тръгнали на пътешествие и минаваха през България на път за турция , иран мисля че крайната им цел бе Обидинените Арабски Емирства . Двигателя бе 4.2 атмосферен дизел , окачването ми се видя доста хеви дюти , ресорите приличаха на такива от на влак гумите бяха 285/75/15, Разказаха ни че са пътували много по света , ходили са в Тибет , Австралия , Сахара , Патагония , Аляска .. повечето места бяха описани по джипката . Преди Тойотата са имали Нисан патрол y60 дълга база , и Тойотка 60 серия . Показаха ни снимки където са ходили с тях . Бяха много весели и дружелюбни и разказваха за пътешествията си . С Патрола са ходили в Сахара и там 2000 км само пустиня и пясъци .
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от enduro; 18-08-09, 22:46. Причина: България се пише с главна буква!!!
    Nissan Safari 4.2d , RE4R03A , HG41
    0889302238 - наско

До: Една много добра Тойота HZJ75

Завиждам и за изживените приключения.

Коментар

Забележете надписа на предния капак! Кефи, особено сложен на возилото на хора, дето отдалеч виждаш що за птици са.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Истински пътешественици!
        Респект!

А бронята май е и резервоар за вода. Хитро!!

Какво му трябва на човек... време, пари и ...една ТОЙОТА

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Забележете надписа на предния капак! Кефи, особено сложен на возилото на хора, дето отдалеч виждаш що за птици са.
          в интерес на истината, точно там ми се заби погледа, като разглеждах снимките...

Фрийдъм...
          отличен начин, по който да се чувстваш свободен...

Респект!!!

Коментар

Респект. Колко са усмихнати и щастливи тези хора. Завиждам им благородно. Хаха, за бронята наистина оригинално - има кран вляво, със сигурност е резервоар с вода, а и сапуна и верото не са случайно закрепени там

Още не мога да се нагледам. Браво колега за хубавата тема. Размечтах се

Коментар

Благодаря !!

Браво много сте наблюдателни , да предната броня както и стъпенките са резорвари за вода , казаха че от там си мият чиниите и се къпят когато няма вода. Пътешествениците бяха много дружелюбни и разговорливи което много ме изненада за едни германци . Само съжелявам, че не им взел мейл или адрес за да им пратя снимки .
              Nissan Safari 4.2d , RE4R03A , HG41
              0889302238 - наско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X