Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 скърцотене...пак...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LJ-70 скърцотене...пак...

Здравейте и поздрави от Приморско!
    Хубаво пристигнахме с магарето,ама нещо много се разскърцоти!Преди около хиляда км. се долавяше слабо,но вече си се чува добре!Наскоро смених амовете с газови-"Каяба",и втулките с полиуретанови(сини,ако има значение цвета).Такова скърцотене имах,когато купих колата,но го хванах,че е от една хлабава планка затягаща ауспуха-намира се под дясната стъпенка,и като я затегнах се оправи,ама сега не е от нея...Струваше ми се,че скърцотенето е отзад,но днес си показах кратуната навън,докато карах и го чувам отпред вдясно...а,де...Като мина бавно през легнал полицай скръцва и предния мост,като мине,и после задния...не скърцоти само,ако пътя е като стъкло...няма значение на скорост,или по инерция съм...Не стига,че няма никаква морска риба,ами и скърцотенето се появи!Ако някой познава човек от форума от Приморско,който да ме упъти къде да отида ще съм му благодарен!
    Телефона ми е 0889 889 189-Пламен.
    много автомати-слаби резултати!

До: LJ-70 скърцотене...пак...

Пламене...

ако изчакаш до 3-ти септември, познай колко експерта ще бъдат в Приморско....

поне половината ще са готови за компетентен отговор

до тогава..

следи темата за Националния Събор

Коментар

Според мен е възможно скърцането да идва и от тампоните които са между купето и шасито те са 8-на брой

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
        Според мен е възможно скърцането да идва и от тампоните които са между купето и шасито те са 8-на брой
        И на мен ми дойде това,като идея та се изтърколих отдолу,и ги напръсках със силиконов спрей...няма ефект...други идеи,някой да хвърли боб...?Днес забелязах,че при затваряне на вратите скръцва по същия начин!Инак със скачане по предна и задна броня,с разклащане нищо не се чува!
        Станах за смях на глиганите из района на Маслен нос!

Коментар

Надявам се да приключа темата-гадното скърцотене се оказа от разхлабена планка,крепяща предната броня от дясната страна-откъм бронята,а не към рамата...нямам два ключа 14-ки,за да стегна връзката,та набих един дървен клин на първо време...!Те тва ми харесва на този модел-че с подръчни средства и материали закърпваш положението

Коментар

Хей човече, вземи я покарай тази кола в гората и всичко ще и се оправи!
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от tna_bg Преглед на мнение
              Хей човече, вземи я покарай тази кола в гората и всичко ще и се оправи!
              Карам я,бе!Бая се подрусах из Троянския Балкан наскоро,после влачих лодка до язовир Жребчево из едни ями,като накиснах возилото наполовина във водата-такава била технологията-лодката да изплува и се надигне сама от прицепа,щото инак била тежка!За последно обиколих района около Маслен нос до Приморско-където ще е Националния Събор...От средата на м.Април досега точно 8000км.,но повечето са шосета и магистрали...сещам се,че е време за смяна на масла и филтри...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X