Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си РАВ4 2.4 автомат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си РАВ4 2.4 автомат

Колата я докарахме от Канада. 2008 модел, произведена в Япония.
    Има 2 напречни греди на рейките отгоре които не знам как се свалят, с перчати болтове са. Искам да ги махна за да стане по обтекаема. Търся и твърд капак за задната гума, че моя е от плат. Ако някой знае къде продават да свирка.
    Колко гори това чудо?

До: Купих си РАВ4 2.4 автомат

Първоначално публикуван от pavel5044 Преглед на мнение
    ...
    Колко гори това чудо?
    Би трябвало 13-15 л/100км по асфалт, на черно.....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Има 2 напречни греди на рейките отгоре които не знам как се свалят, с перчати болтове са. Искам да ги махна за да стане по обтекаема.
      Ами обикновените перчати болтове се развиват чрез развиване. А ако е някакво друго чудо, някоя снимка няма да навреди.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Има 2 напречни греди на рейките отгоре които не знам как се свалят, с перчати болтове са. Искам да ги махна за да стане по обтекаема.
        Ами обикновените перчати болтове се развиват чрез развиване. А ако е някакво друго чудо, някоя снимка няма да навреди.
        не става, развивам ги и нищо, най-вероятно не е предвидено напречните рейки да се махат.

Искам да я регистрирам 6+1. Някой може ли да ми заеме допълнителните седалки за да мина през кат. Мнооого ще черпя или ще му платя за услугата.
        Има ли хора които извършват услугата регистрация на 6+1. Ако някой знае за такъв човек, моля за телефон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X