Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направата на мини кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направата на мини кемпер

следващия проект може да е на базата на тези "ремаркенца"
    http://www.holtkamper.de/
    миналата седмица в Австрия едно такова ми промени представите за къмпиране ... и всъщност ако се намери някоя стара чешка палатка спокойно може да се пригоди към този проект

Коментар

Като гледам как го качват юнаците, едва ли е повече от 300 кила, не вярвам джипа да се затрудни особено.

Предполагам, че така, както е изпълнено - като отделен модул, няма да има и никакви проблеми с КАТ.

Не познавам колегата, но по снимките си личи, че го прави премислено и с удоволствие - уважавам такива хора!

Единствения проблем, който виждам е, че трябва да намеря начин жената да НЕ попадне на тази тема - от половин година ми пили на главата за нещо подобно, а ако види това тук - загивам
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Браво
        И аз не мисля,че ще има проблем като отделен модул....,че то си е товар в пикапа.
        Успех!
        SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
        0878299791

Коментар

Респект за ентусиазма и изработката!
          Никой не се беше захващал толкова сериозно и с майсторлък.

Но... и на мен ми се струва че ще тежи на машината.
          Разглеждал съм тези на "CruiserConnection", при тях има само една рамка от алуминиеви профили,
          а останалото е фибростъкло и леки изолации.
          Цялата конструкция обзаведена тежи около 350-400кг.
          И въпреки това се монтират само на HeavyDuty моделите с ресьори и 4,2Д мотор.

Видев, дано я довършиш до Събора и да видим чудото в действие!!

Коментар

Колега,

Продавам обков за мебели. Ако прецениш, че мога да съм ти полезен с нещо звънкай. За този проект съм готов да ти дам отстъпка от 50 лв за нещата които си избереш. Имам някой хитри държачи, заключваници, рафтоносачи които се разглобяват и др.

---линкът изтрит от модератора, моля, установете контакт на ЛС---
            Последно редактирано от Ясен; 06-08-09, 11:42. Причина: премахнат линк
            Т5
            Crossrunner

Коментар

Много интересен подход.И аз имам идеята да преправям една каравана.

Коментар

Колега кемперчето е супер.Браво.Направо си за при Чип Фус!!!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Колеги благодаря за добрите думи. Имам много работа, а в неделя тръгваме за Родопите и за това не съм отговорил на въпросите .

1. Двигателя е 2.4 бензин.
                  2. Теглото на кемпера ще е 200 кг ,а оригиналния таван вратите и седалките които съм свалил около 100 кг.
                  3. Лебедката е механична с кардан от раздатката.
                  4. По въпроса с КАТ и аз имам леко притеснение .

Коментар

видев , добре е станало , мернах те тия дни с нея.Според мен с кат не се занимавай , не мисля че ще имаш проблеми така, по-скоро ако отидеш там да питаш само въртели да ти изкарат.Ще го боядисваш ли?
                    Grand Vitara 2005g- за работа
                    Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
                    Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
                      видев , добре е станало , мернах те тия дни с нея.Според мен с кат не се занимавай , не мисля че ще имаш проблеми така, по-скоро ако отидеш там да питаш само въртели да ти изкарат.Ще го боядисваш ли?
                      Вече е боядисан в бяло.Супер е.

Коментар

Първоначално публикуван от Видев Преглед на мнение
                        Колеги благодаря за добрите думи. Имам много работа, а в неделя тръгваме за Родопите и за това не съм отговорил на въпросите .

1. Двигателя е 2.4 бензин.
                        2. Теглото на кемпера ще е 200 кг ,а оригиналния таван вратите и седалките които съм свалил около 100 кг.
                        3. Лебедката е механична с кардан от раздатката.
                        4. По въпроса с КАТ и аз имам леко притеснение .
                        За да нямаш проблеми с КАТ (не говоря за преглед, то там е лесно), направи дублиране на задните светлини някъде в най-задната част на кемпера. По правилник мисля, че допустимия извънгабаритен товар беше 200мм, а по снимките сякаш стърчи повече. За друго няма за какво да се заядат.
                        Те и щатните светлини се виждат добре, но ако някой "пилот" ти се натресе отзад, току виж са те изкарали виновен ако стоповете и мигачите не са на нужното място.
                        Между другото къде се намира това чудо, че по снимките нещо не можах да се ориентирам?
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Видев като се върнеш от тестовете и ако все още е цял кемпера - данезабравиш да почерпиш тоя дет тее учил на тия работии

boko
                          Jeeep---KIA
                          https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Много добре се е получило-направо като от завода! Ако ти се занимава в бьдеще -има клиент за още един такьв кемпер.
                            Поздрави!

Коментар

Понеже нещо ми се подпали главата и се зарових в Нет-а за повече информация - ето един сайт с чертежи ( не са безплатни ) за всякакви кемпъри за различни пикапи:

http://www.glen-l.com/campers/campers.html

Доколкото схващам, са дървена конструкция с алуминиева обшивка. Остава само време и работилница да имаш.
                              Последно редактирано от badeff; 15-08-09, 18:30.
                              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
                                Видев като се върнеш от тестовете и ако все още е цял кемпера - данезабравиш да почерпиш тоя дет тее учил на тия работии

Кемпера издържа на напъна в Родопите и все още е цял ... е с някоя и друга драскотина де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X