Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТЪКЛО за огледало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СТЪКЛО за огледало

Трябва ми стъклото на огледалото за задно виждане-ретровизьора -дясно за ТЛК-80.Може ли някой да помогне.Предпочитам да е истинско,обикновено всеки стъклар може да изреже.

До: СТЪКЛО за огледало

Ами на "Джип4о" съм с камьонджийски огледала в комплект с изпъкнали стъкла, 14лв и имат отопление за 24V лявото и дясното са еднакви (ама му нямам снимка), а ги взех от най-близкия магазин за "големи"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Ами на "Джип4о" съм с камьонджийски огледала в комплект с изпъкнали стъкла, 14лв и имат отопление за 24V лявото и дясното са еднакви (ама му нямам снимка), а ги взех от най-близкия магазин за "големи"
      Похвално решение,ние сме си малки камиончета
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Нищо не ми говори това за камионите,по комкретно можа ли да кажеш ннещо??

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
          Нищо не ми говори това за камионите,по комкретно можа ли да кажеш ннещо??
          Ами отивам в първия магазин където продават части за камиони, обикновенно има и огледала от тези които седят на дясната врата, по-големи, по-малки, по-изпъкнали или с отопление и ел.управление и си избирам по размер. Показаното на снимката е турско, универсално (за Исузу,Ивеко,Ман №26200 каквото и да значи това) , 14лв., изпъкнало, с отопление.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X