Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теглич за Rav4 2006

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Теглич за Rav4 2006

    Колеги, искам да си взема малка лодка за язовир, а и в един момент каравана. За целта трябва да сложа теглич на джипката. Модела е Rav4 2.2D-cat 2006-та. без гумата отзад. Не разбирам от тегличи, и ме интересува някаква насока. Интересува ме има ли за целта предвидени фабрични захващания, без да се дупчи броня и т.н. Не знам какъв тонаж, но предполагам, че тон и половина би свършила работа за малка лотка и не голяма каравана. Каква кука е по-добре да се вземе, гледам има варианти, но не съм разбирач.

  • #2
    Има предвидени захвати, търсиш теглич по модела. Дупченето на броня според колата, не знам как е при Рав 4. Тонажа е определен от производителя на колата и този на теглича. Варианти освен свалящ се и стационарен не вярвам да има други.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

    Коментар


    • #3
      Вариянтите за куката са фланец и вертикален теглич. На фланеца може да се качват допълнителни джиджавки за нагласяне на височина и подобни, което е практично да го имаш, щом мислиш да теглиш различни неща. Дали ще е свалящ се или станционарен е въпрос на естетика.

      Коментар


      • #4
        Питай в МК 33. На околомръсното между резиденцията и бул. Цар Борис.

        Коментар


        • #5
          Имам Рав 4 с теглич.
          Теглича е Westfalia. Документацията му, с която е одобрен за TUV, е бумага, с дебелината на тетрадка по математика за 4-ти клас.
          По колата не се реже нищо, не се кълцат брони, не се правят промени по електриката, за да не дава грешки при включване на нещо за влачене.
          Заслужава си всяка стотинка, особено противопоставено на някакво ТНТМ, направено от винкели и гредички, позаварено, понаправено, и "почти като истинско".
          Няма варианти за топки, тегличи, окачвания и разни вариации. Модела е проектиран, сертифициран от Тойота, и изпълнен за Рав 4, и си върви с болтовете, гайките, шайбите, окабеляването, адаптера за осветленията, и уплътненията, през които върви проводката.
          Не бих рискувал с някакви майсторлъшки изпълнения.

          Успех с правилното решение!

          Коментар


          • #6
            Напълно подкрепям #Veni1.
            Toyota са добре проектирани, не си струва да има балкански ръкоделия по тях.Ето какво представлява примерна схема на теглич за RAV 4:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:RAV 4.PNG
Прегледи:240
Размер:156.8 КБ
ID:6621875
            Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
            0887/осемпет 66 4осем

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X