Преди около 3 месеца сложих нов филтър,но ето пак почна да ми понамирисва на някаква гнилоч като го пусна.Колата е Корола,карал съм с климатик от както съм сменил филтъра не повече от 4000 км.Нормално ли е това?Колко често го сменяте на вашите Тойоти?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко често сменяте филтъра на климатика?
Свий
X
-
До: Колко често сменяте филтъра на климатика?
Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнениеПреди около 3 месеца сложих нов филтър,но ето пак почна да ми понамирисва на някаква гнилоч като го пусна.Колата е Корола,карал съм с климатик от както съм сменил филтъра не повече от 4000 км.Нормално ли е това?Колко често го сменяте на вашите Тойоти?Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
-
Проверете си отточните маркучета на климите и проверете за листа и други подобни по въздуховодите на вътршния кръг-когато взима въздух от купето.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеСпоред мен миризмата не е от филтъра на климатика.Имам чисто нова Тойота Ярис в началото като пусна климатика си миришеше на ново и свежо сега съм на 12 000км и ми прави впечатление,че когато го включа за около 5 секунди докато изкара топлия въздух от тръбите понамирисва на лошо.Мое мнение е,че това е в следствие на конденза който неизбежно се отлага във въздухопроводите.По мой наблюдения на всичките ми автомобили,та дори и в къщи климатиците си понамирисват докато тръгне студения въздух.Особенно ака се пуши в помещението пък тогава си е жив пепелник.
Като прочетох Вашите публикации сериозно се замислих, че има нещо гнило в тези Тойоти.
На Лагуна 2 когато пропуснех да сменя филтъра се запотяваше челното стъкло и не охлаждаше добре.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Миризмата е от топлообменника, главно заради влагата там - дали заради лоша вентилация или дрениране. Има препарати, които унищожават бактериите. Имайте предвид, че е малко известен факт, че освен миризмата, наличието на тези бактерии може да причини различни заболявания и алергии. Ето защо освен смяна на филтъра не е лошо да се третира системата периодично. Не че го правя де...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар