Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вътрешно почистване шаси LJ-70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вътрешно почистване шаси LJ-70

За мнозина може и да не казвам нещо ново,но за по-пишман "жипкаджии",като мен може и да съм полезен,знам ли...?Ако греша,или темата е разглеждана вече-затривайте я!
    На въпроса-винаги ме е тормозело като какво е състоянието на носачите от вътрешната страна,щото като видя ръжда все едно виждам тъща си!Гледам,че на носачите на добичето има едни правоъгълни пластмасови тапи от външната страна,та отдавна ми беше мерак да ги сваля,и чак вчера намерих време.Като ги свалих и бръкнах с пръст вътре,докъдето мога кво да "видя"-поне един сантиметър пясък и пръст!После със свалени тапи на пароструйка,и изтече има-няма половин кофа пясък!Като изсъхна отвътре се чудих какво да пръсна вътре,и реших,че маслен спрей със двумолибденов сулфат(или нещо такова-спрея не е пред мен сега) е ОК,а и ще разлее навсякъде...
    Дано съм бил полезен.
    много автомати-слаби резултати!

До: вътрешно почистване носачи LJ-70

А къде са тези носачи?? Аз нещо немога да вдяна, ако имаш снимка пусния.
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

До: вътрешно почистване носачи LJ-70

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
      А къде са тези носачи?? Аз нещо немога да вдяна, ако имаш снимка пусния.
      Упс-не съм се изразил правилно-извинявам се!
      Имам предвид надлъжните правоъгълни профили на рамата-ама съм тъпо парче и аз....!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

До: Вътрешно почистване шаси LJ-70

За там си има специално направени продукти. Tectyl на Valvoline, например. Има го на всяка по-известна марка - на BODY, например. Подобно на течен парафин.

SKODA-та ми си беше заводски така - в гредичките и във вратите.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X