Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиуретанови втулки - питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полиуретанови втулки - питане

Здравейте!
    Смених на магаренцето(LJ-70) втулките с полиуретанови(Dobinsons),и чух от автомонтьор(на леки автомобили,не се занимава с "жипки"),че задължително след около година-година и половина задължително ще се разскърцат...а сега,де...?!Нещата се оправяли със демонтиране и смазване със специалната бяла грес...и така до следващата година...!?
    Така ли е,наистина?
    много автомати-слаби резултати!

До: полиуретанови втулки-питане

ми той що не ги намаза сега, ами ще чакаш година....

ето тези се продават със такава грес и се мажат при монтажа.... въпреки това, пак може да скърцат

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

ето тези се продават със такава грес и се мажат при монтажа.... въпреки това, пак може да скърцат
      моите ги смени друг човек,и ги смаза,разбира се...в комплекта имаше от бялата грес,но честно казано бях много неприятно изненадан,че е много вероятно да се разскърцотят след време!
      верно няма пълно щастие....!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Абе нищо няма да ти се разскърцоти, аз съм със същите тампони и няма мърдане.
        Бих те посъветвал само през известно време да оглеждаш и да притягаш, защото при мен след известно бъхтане, се появиха луфтове на щангите.
        Иначе тампоните си изглеждат и се държат като в ден първи.
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

Тая прозрачната грес я изхвърлям още като отворя пакетите. Няма такава глупост просто. С нея не само се разскърцват след месец, ами и метала започва да се изтрива там където тампона контактува с него.
          Намери си водоустойчива грес и смазвай с нея. Поне година няма да скърцат. Аз им навивам гресьорки за да не се налага разглобяване.
          При радиалните носачите на Тойота Митсубиши ЛР и Нисан, вътрешната фтулка не се движи в тампона. За това и там скърцане не се появява. Скърцат напречните щанги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X