Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предни полуоски за Рънър.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предни полуоски за Рънър.

Здравейте колеги вчера качих рънърчето на канала да го попрегледам от долу и....какво да видя предните полуоски хлопат и играят във всички посоки.Много мразя нещо по моите коли да не е както трябва и отивам аз във сервиз за по компетентно мнение и там мнението беше не се притеснявай,карай си така нали няма теч на масло.Съответно проверката е висша форма на доверие отивам в друг сервиз,където ми казаха следващата голяма глупост,че аз зная ли какво може да стане ще ти падне колелото докато караш и прочие дивотии.Та въпроса ми е някой от вас сблъсквал ли се е с подобни дивотии и какво да направя в случая.Предварително ви благодаря.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Предни полуоски за Рънър.

Здравей. Луфт в полуосите респективно в каретата няма въздействие по никакъв начин с падане на гумите както и луфтове в лагера на главината. Ако имаш чаткане при завиване то това са ти каретата. Ако са те и ти стават от 3,0д можем да помогнем.

Коментар

Колега, аз лично под "полуоска" разбирам в този случай разбирам кръгло желязо с диаметър около 25мм, около 40см дълго с шлици в двата края. То няма как да мърда, както няма как да мърда и въртешното каре.
      Затова според мен луфта е във външното кареи то по точно в игления лагер. Ако луфта е много голям то лагера най-вероятно липсва.
      Ако не намериш такъв лагер на негово място се прави втулка (от правилния материал и от правилен стругар) и работата заспива.

П.П. От това колелото няма да падне, но могат да се получат ганди вибрации в движение, освен ако не си с автоматични хъбове. Успех!
      Don't hunt IF you can't kill
      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
        Колега, аз лично под "полуоска" разбирам в този случай разбирам кръгло желязо с диаметър около 25мм, около 40см дълго с шлици в двата края. То няма как да мърда, както няма как да мърда и въртешното каре.
        Затова според мен луфта е във външното кареи то по точно в игления лагер. Ако луфта е много голям то лагера най-вероятно липсва.
        Ако не намериш такъв лагер на негово място се прави втулка (от правилния материал и от правилен стругар) и работата заспива.

П.П. От това колелото няма да падне, но могат да се получат ганди вибрации в движение, освен ако не си с автоматични хъбове. Успех!
        В Ямбол не са чували за такова нещо колега и ме съветват да не го пипам.За "полуоска" си прав точното наименувание е "полувал" но малко хора го използуват в речника си.
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X