Ето, какво му се случи на шасито:

Първо мина през песъкоструя. Само , че вместо пясък се използва металургична шлака. Резултата е повече от добър, според мен.
Веднага, след като пристигна обратно в Казанлък му ударихме един слой цинк (двукомпонентен).

Засега е това , впоследствие е сменен вътрешния профил на задната част и подсилени някои места, и отново цинк, после грунд, боя и лак. Но за съжаление няма кой да снима .
 .
Най после си купих фотоапарат и следващите снимки ще са по добри надявам се.

Първо мина през песъкоструя. Само , че вместо пясък се използва металургична шлака. Резултата е повече от добър, според мен.
Веднага, след като пристигна обратно в Казанлък му ударихме един слой цинк (двукомпонентен).

Засега е това , впоследствие е сменен вътрешния профил на задната част и подсилени някои места, и отново цинк, после грунд, боя и лак. Но за съжаление няма кой да снима
 .
 .Най после си купих фотоапарат и следващите снимки ще са по добри надявам се.

Толкова коли направиха (доста качествено), много трудно ще намериш хора с толкова ценен практически опит в момента..
 Толкова коли направиха (доста качествено), много трудно ще намериш хора с толкова ценен практически опит в момента..

.
.

), че ще си замине при първото връщане назад на някоя бабуна
), че ще си замине при първото връщане назад на някоя бабуна , но се усъмних и рекох на жената да оставя фотото и да слага един камък под гумата, и с една пръчка да го повдигне малко (ауспуха де). Дори преди да тръгна беше още по дълъг и го резнах с 4 пръста. Щеше ми се повече да резна, но ме е страх да не влиза дим в купето. Тепърва ще мисля за по удачна генерация.
, но се усъмних и рекох на жената да оставя фотото и да слага един камък под гумата, и с една пръчка да го повдигне малко (ауспуха де). Дори преди да тръгна беше още по дълъг и го резнах с 4 пръста. Щеше ми се повече да резна, но ме е страх да не влиза дим в купето. Тепърва ще мисля за по удачна генерация.

Ама зеления цвят явно ти е любим
 Ама зеления цвят явно ти е любим

Жалко, че не беше заснета с камера тази реставрация защото според мен може съсвсем достойно да бъде показана по Discovery channel
 Жалко, че не беше заснета с камера тази реставрация защото според мен може съсвсем достойно да бъде показана по Discovery channel
Коментар