Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е помпата ГНП-то на 4RUNNER/HILUX 3.0td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква е помпата ГНП-то на 4RUNNER/HILUX 3.0td

Колеги бих искал да задам следният въпрос! Какво е ГНП-то на 3,0td на 4RUNNER/HILUX електронна или обикновенна механична роторна помпа без никакви електроники, предполагам че марката ще бъде BOSCH ако бъркам каква друга може да бъде, не мога да посоча шаси ако искате ,защото още не съм купил такъв джип, а от това зависи доста бъдещата покупка от гледна точка на това, че много мразя колите в които има елементи с доста скъпа и често проблемна електроника. Създават ли често проблеми и има ли алтернативни варианти. Предваритално благодаря на всички като се надявам този въпрос да не ви се стори странен а покрай него и аз.

До: Каква е помпата ГНП-то на 4RUNNER/HILUX 3.0td

Помпата е DensoВ японските автомобили от онова време няама еблеминти от БошА за електрониката на помпата има само един магнитен клапан за гасенето Поне при моя 2.4 е така

Коментар

Първоначално публикуван от VLADOMBENZ Преглед на мнение
      Колеги бих искал да задам следният въпрос! Какво е ГНП-то на 3,0td на 4RUNNER/HILUX електронна или обикновенна механична роторна помпа без никакви електроники, предполагам че марката ще бъде BOSCH ако бъркам каква друга може да бъде, не мога да посоча шаси ако искате ,защото още не съм купил такъв джип, а от това зависи доста бъдещата покупка от гледна точка на това, че много мразя колите в които има елементи с доста скъпа и често проблемна електроника. Създават ли често проблеми и има ли алтернативни варианти. Предваритално благодаря на всички като се надявам този въпрос да не ви се стори странен а покрай него и аз.
      Хич не се и съмнявай в качеството на ГНП-то на Тойота

А от коя година те интересува?
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Годината варира м/у 94 и 96г. като съм наясно че вече става дума за HILUX 2 и 3 и вероятно има някаква разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от VLADOMBENZ Преглед на мнение
          Годината варира м/у 94 и 96г. като съм наясно че вече става дума за HILUX 2 и 3 и вероятно има някаква разлика.
          Която и да вземеш няма да сбъркашВсе пак става дума за TOYOTA

Коментар

Хе, Владо, тук все пак не става въпрос за Лукас при МБ...

УСпех, и добре дошъл в 4х4 братството..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X