От около месец никъде не мога да намеря подходящи стелки за "магаренцето".Доста по-тесни са от масово предлаганите(предните),а не ми се прави ТНТМ с рязане на други,даване на оверлог,и т.н.!Не е болка за умиране,наистина,но возилото го купих с някакви много вехти,които не са и за модела,та много ме дразнят!
Някой може да каже:тва да ти е проблемът...не е-трябва да сменя всички амортисьори,и всички втулки(с полиуретанови),но скоро и това ще стане!
И пак ще опра до стелките...
И не само-стигам до извода,че това е модел,който може да се "ъпгрейдва" нон-стоп!
Което е прекрасно!
П.С. Ако някой ме изпрати при дилъра му благодаря предварително,но не бих се възползвал от услугите му!
Някой може да каже:тва да ти е проблемът...не е-трябва да сменя всички амортисьори,и всички втулки(с полиуретанови),но скоро и това ще стане!
И пак ще опра до стелките...
П.С. Ако някой ме изпрати при дилъра му благодаря предварително,но не бих се възползвал от услугите му!

Накрая днес отивам в Шел(където всичко е най-скъпо),и виждам едни наистина универсални гумени стелки(не пластмасови!),които с малко изрязване тук-там паснаха перфектно и отзад,и отпред!
Коментар