Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скърцотене от окачването....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скърцотене от окачването....?

След около 1600км. от закупуването на "магаренцето"-LJ-70 започна да се дочува едно скърцотене от окачването...чувам го отзад вдясно,но не съм голям "слухар"...!Чува се и при загасване на двигателя(2-ЛТ)-всеки път!
    Ще се радвам да кажете от какво е,и къде да отида за отстраняване на проблема?

П.С. Между другото амортисьорите и втулките на носачите са вече за смяна,ама може ли да е от тях...?

Благодаря предварително,лека вечер,и...наздраве!
    много автомати-слаби резултати!

До: скърцотене от окачването....?

Ми ти що го гасиш тоз двигател?
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Погледни да ли не ти опира ауспуха в купето.Щом се чува и при гасене

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        След около 1600км. от закупуването на "магаренцето"-LJ-70 започна да се дочува едно скърцотене от окачването...чувам го отзад вдясно,но не съм голям "слухар"...!Чува се и при загасване на двигателя(2-ЛТ)-всеки път!
        Ще се радвам да кажете от какво е,и къде да отида за отстраняване на проблема?

П.С. Между другото амортисьорите и втулките на носачите са вече за смяна,ама може ли да е от тях...?

Благодаря предварително,лека вечер,и...наздраве!
        Ами сменяй което е за смяна и после питай.

Коментар

Аз имах същия проблем още като купих джипа провери си изпускателната уредба дали е закрепена както трябва аз имах скъсани таммпони на аспуха и при изгасяне на двигателя се чуваше доста неприятен звук и при стартиране звука беше направо отвратителен
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Редно е да закрия темата,като споделя какво-що е било,нали?
            Въпросното скърцотене се оказа от ауспухната система,както предположиха някои от колегите.
            От дясната страна отдолу(пада се по средата на вратата)има планка на ауспухната тръба с тампон,която се крепи с винт и гайка(десетка,май)за купето.Въпросната гайка липсваше...
            Чак сега намерих време и канал,че да се завра отдолу,и да реша проблема,който два месеца и 3000км. ме дразнеше неистово!
            На канал е малко неудобно да се действа,но с няколко опита,и..."майката"-става!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X