Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разпределение на теглото на LJ-70?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разпределение на теглото на LJ-70?

Ще се радвам,ако някой знае да каже какво е разпределението на теглото в проценти м/у преден и заден мост?И колко е това тегло?
    Изчетох всички постове на тема "колко тежат нашите джипки",но този модел не го видях там...На колонката на шоф. врата има лепенка,която указва при стандартния размер гуми 205/80/16 предните да са напомпани с 1.7атм.,а задните с 2.3,че и повече-видя ми се странно.
    Извинявам се за питането,но ме няма много-много с компютрите,и като затръгна да търся някаква информация попадам все на по-нови модели джипки,или на леки автомобили Тойота,та ако някой ми изпрати линк(така ли му се казва?)с технически данни(всякакви)за Тойота LJ-70,2.4TD,88год. ще съм му много признателен!

П.С. Аз пък мога да съм полезен на някого,ако иде реч за Мерцедес-20 години бях верен фен на марката,докато не изневерих с Тойота-та,ама не съжалявам!
    много автомати-слаби резултати!

До: разпределение на теглото на LJ-70?

Никой ли не може да отговори....?Или никой не желае...?

Коментар

До: Разпределение на теглото на LJ-70?

Айде бе , никой ли не е мерил ?
      Освем Яро , но неговото животно доста се различава от нашите .
      Виж в темата му за 73ката . Направил я е 50/50 - преден-заден мост .
      TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Иаз съм 50/50 ама има мноооого ТНТМ ....
        За съжаление не мога да кажа как е в оригинал... отдавна беше.........

Коментар

Еххххх...така е при старите возила,които са на Хитлер от новобранската...!И документацията за тях е кът...!Никой ли няма инструкцията за експлоатация на този модел...?
          Най-странно ми се вижда голямата разлика в налягането на гумите между преден и заден мост-1.7/2.3 атм

Коментар

Аз знам, че по-голяма тежест пада в/у задния мост.

Предпологам с око така като меря. 40/60 или нещо такова.

Еднакво надути на 2атм. и предни и задни гуми и задните са видимо по смачкани.

Коментар

UP на темата,другари-Тойотаджии!
              Отказвам се да разбера фабричното разпределение на теглото м/у мостовете,ама поне теглото никой ли не може да каже...?
              Не вдявам много да се ровя из нет-а,но се докопвам до доста по-нови модели "жипки" на марката,или до модели леки автомобили...!
              За LJ-70 не откривам нищо...!

Коментар

Аз знам че е 1750кг

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  UP на темата,другари-Тойотаджии!
                  Отказвам се да разбера фабричното разпределение на теглото м/у мостовете,ама поне теглото никой ли не може да каже...?
                  Не вдявам много да се ровя из нет-а,но се докопвам до доста по-нови модели "жипки" на марката,или до модели леки автомобили...!
                  За LJ-70 не откривам нищо...!
                  Извинявай, но ще споделиш ли защо ти е нужна тази информация?
                  [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от tna_bg Преглед на мнение
                    Извинявай, но ще споделиш ли защо ти е нужна тази информация?
                    Ами как-добре е да се знае колко тежи "магаренцето"!Поне да съм наясно,доколко здраво стъпва,дали е спестявано при изработката,и...да преценя какво би могло да ме изтегли,ако закъсам..!

П.С. Преди малко се върнах от Троян и по магистрала "Хемус" духаше много силен вятър,който учудващо не се усещаше в колата,която,както знаете е висока,къса и ръбата-явно не е лека.Всичките ми предишни возила(лимузини) се влияеха доста осезаемо при подобни условия,и непрекъснато трябваше да съм нащрек,и да контрирам с волана.
                    Последно редактирано от mbenz; 12-06-09, 16:33.

Коментар

Виж тукhttp://www.carfolio.com/specificatio...156#a_bodywork

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X