Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Разширители за калници

Свий

X
- 

До: Разширители за калници

Тия са малко далеко от насПървоначално публикуван от targa Преглед на мнение USA USA
 Коментар
- 

Ще намеря и други. Що се заяждаш?Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеТия са малко далеко от нас USA USA За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям. За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
 Коментар
- 

Нямам угодияПървоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЩе намеря и други. Що се заяждаш?  , ама ако намериш и аз ще съм ти благодарен. , ама ако намериш и аз ще съм ти благодарен.
 Само дето няма да намериш  
 Коментар
- 

Дали ще ги намеря не знам, ама при положение, че тук се продават по 200лв комлекта (кой ли ги купува) и като знам какви брутални са надценките, все някъде ще ги има и евтини.Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеНямам угодия , ама ако намериш и аз ще съм ти благодарен. , ама ако намериш и аз ще съм ти благодарен.

Тука пък Руски. И цената не виждам.

http://site.autocentre.ua/tuning_niv...d=47&Itemid=31За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Коментар
- 

Колеги що се карате бе аз искам само да помогна нашите джипки да изглеждат по- добре.Идеята ми дойде след, като видях доста машини със разширители от транспортна лента захваната към калника по възможно най-грозния начин с болтове и нитове.Направо се отвратих и от тогава си мисле да направя разширители ,които да красят а не да загрозяват джипките.Ако се вместим в цената няма да има нужда да ги поръчвате от майната си. Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51 Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
 На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
 Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
 Коментар
- 

Споко, ние така си говорим. А за идеята ти...........свалям шапка.Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеКолеги що се карате бе аз искам само да помогна нашите джипки да изглеждат по- добре.Идеята ми дойде след, като видях доста машини със разширители от транспортна лента захваната към калника по възможно най-грозния начин с болтове и нитове.Направо се отвратих и от тогава си мисле да направя разширители ,които да красят а не да загрозяват джипките.Ако се вместим в цената няма да има нужда да ги поръчвате от майната си. За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям. За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Коментар
- 

Немога да разбера къде очаквате да са по евтини в БУСМАНЦИ? Или USA или КИТАЙ! Ако искаш да ти дам сайта на Жълтите дето ги правят...може и тях да почнете да внасяте...Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеНямам угодия , ама ако намериш и аз ще съм ти благодарен. , ама ако намериш и аз ще съм ти благодарен.
 Коментар
- 

Ники targa го познавам лично и можем да си говорим така. Търсим добър вариант за внос на този продукт. А теб не те познавам и ако имаш да казваш нещо по темата казвай недей да спамиш безсмислено.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеНемога да разбера къде очаквате да са по евтини в БУСМАНЦИ? Или USA или КИТАЙ! Ако искаш да ти дам сайта на Жълтите дето ги правят...може и тях да почнете да внасяте... 
 Коментар
- 

Защо да ги внасяме след като можем да ги направим тук.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеНемога да разбера къде очаквате да са по евтини в БУСМАНЦИ? Или USA или КИТАЙ! Ако искаш да ти дам сайта на Жълтите дето ги правят...може и тях да почнете да внасяте...  Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51 Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
 На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
 Коментар
- 

Трябват ми мостри по възможност някой повреден разширител.Искам да измеря твърдоста по Шор,размера и да видя начина на захващане към калника.Колегата Румен Kar Test от Ямбол ми показа пластмасови но те не ми вършат работа.Надявям се Явор Вромос да помогне.Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение+1 от мен,подкрепям идеята ти.Вярвам че това което ще се измайстори тук ще е в пъти по качествено.Колега казваи с какво да помагаме? Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51 Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар