Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota климатик въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Toyota климатик въпроси

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
    намери някой приятел в Англия да ти свали всичко от една морга,ще се върже около 500-600лв.
    Toва изречение може да не е тотално ясно, но аз мисля, че от моргата е ясно,ч е части се купуват, та какво толкоз каза човека, та да стане разправия не разбрах.

Наистина цялата процедура за да се сдобие човек с работещ климатик, на кола без такъв монтиран излиза м/у 2 и 3 000 лева, но това е грубо и средно взето, може малко по-малко и много повече...

Можете да питате и в Нисенс България на ул. 11-август" N46

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
      Toва изречение може да не е тотално ясно, но аз мисля, че от моргата е ясно,ч е части се купуват, та какво толкоз каза човека, та да стане разправия не разбрах.

Наистина цялата процедура за да се сдобие човек с работещ климатик, на кола без такъв монтиран излиза м/у 2 и 3 000 лева, но това е грубо и средно взето, може малко по-малко и много повече...

Можете да питате и в Нисенс България на ул. 11-август" N46
      Нисенс,предлагат кондензатори,радиатори и изпарители.Нямат комплекти.
      FORD MAVERIK 2.7TD
      Тел.0898662817
      LZ1IID

Коментар

Поради рядко срещания модел, и възможността при внос да се уцели "лоша" пратка е голям.. За сега остават нещата така, аз предложих ако е възможно да се насади от друг модел, за който обаче е силно разпостранен и има достъпни и ефтини части.. На този вариан обаче майсторите искат големи суми...за "къстъм" доработката.

Благодаря на всички за инфото!
        [COLOR=Silver]VAG GrouP[/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X