Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вакуум в резервоара на Рънър.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вакуум в резервоара на Рънър.

Здравейте колеги,от известно време ми прави впечатление свистящият звук при отварене на капачката на резервоара.Разгледах внимателно капачката има клапа с пружинка но видимо не изглежда повредена.Има ли отдушник и къде да го търся.И изобщо това проблем ли е при Тойотите,при положение,че имам преходи по 350 -400 км. без да отварям капачката и нямам проблем с подаването на горивото.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Вакум в резервоара на Рънър.

Колега, няма място за притеснение.Това за което казваш се получава от това че част от горивото се изпарява и горивните газове създават налягане в резервоара .При това положение мога да ти кажа ,че капачката ти е добре ,а тази клапа за която говориш е именно за това да изпуска част от тези газове когато налягането в резервоара се повиши.

Коментар

И на фронтерата ми е същото плужение, не мисля че има място за притеснение.

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
        Здравейте колеги,от известно време ми прави впечатление свистящият звук при отварене на капачката на резервоара.Разгледах внимателно капачката има клапа с пружинка но видимо не изглежда повредена.Има ли отдушник и къде да го търся.И изобщо това проблем ли е при Тойотите,при положение,че имам преходи по 350 -400 км. без да отварям капачката и нямам проблем с подаването на горивото.
        в горната част на резервоара от към кардана ще намериш един маркуч с нормален горивен филтър от тези малките. Незнам точно защо е монтиран, може би за обратната нафта ... пробвай да го смениш. При мене не прави вакум резервоара и се отваря капачката нормално ....

Коментар

Моята е бензинова и когато остане около 5-10лт. в резервоара при отвиване на капачката също съска/поема въздух/яко .... ама няма проблеми.
          Проверих газовия изпарителя /гумено маркуче/ на гърловината,което работи перфектно но въпреки това се създава вакум.

Коментар

Някакъв вакуум или повишено налягане е допустимо за всеки резервоар. Щом не създава проблеми с притока на гориво към двигателя и не киха гориво от капачката, когато се отвори, всичко е наред.

Коментар

Благодаря на всички колеги за отговорите.
              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X