Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обороти на празен ход на 2LT мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обороти на празен ход на 2LT мотор?

Не знам дали въпросът не е обсъждан вече-ако е така трийте темата,ако така преценят модовете,но аз поне не намерих инфо,което не е за учудване,защото не съм много по нет-а...!
    Да попитам все пак,де-какви трябва да са оборотите на 2LT мотора,86к.с.,1988г. Отскоро се сдобих с една много запазена(дано!!!)
    LJ 70 и на празен ход според оборотомера е 850-900об./мин.Не са ли малко множко...?Има ръчна газ-една врътчица вдясно от кормилния лост,което много ме кефи!Та,ако трябва да ги понамаля малко някак,или така си е ок?
    много автомати-слаби резултати!

До: обороти на празен ход на 2LT мотор?

Аз моята гледам да е към 800. Зимата като е студена я държа в началото на 1000 - 1200 и след няколко минути пак я свалям на 800.
    Зима иде

Коментар

Ok-благодаря!
      Абе,Huko-да се видим на по бира(или ракия)да обсъдим някои въпроси...?
      Днес сменявах ангр.ремък(много зле беше стария-ужас!),двете ролки,останалите ремъци,всички филтри,антифриза,спир.течност.....утре предстои смяна на масло в скорости,в дифове,в раздатката,ама кое масло е най-подходящо...?Със сигурност е дискутирано тук,ама така и не се ориентирах...щях да пропусна-предни накладки,задни,евентуално,гресиране,смяна на гуменките....и още-монтиране на аларма,и ремонт на централното заключване,че нещо не работи...!
      Предпочитам да оправя всичко наведнъж,че после само каране!
      Та имам много въпроси,ама ако попитам ще ме порежат,че е писано отдавна по темите-затова предпочитам да си затрая...
      Ако някой даде тел.за връзка да му звънна утре...?
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Можеш да прочетеш темата за моята, да видиш какво съм сменял и съответно да ти съдействам.
        Темата Какво масло да сложа на 2LT чети тук.

Звънни ми утре късния следобед на 0 8 8 8 2 2 3 3 6 7 и ще съдействам с каквото мога.
        Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X