Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хвалба и питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хвалба и питане

Започвам с хвалбата(то дали ще е за хвалба шЪ видим,де)-наай-накрая се сдобих след много обикаляне и умуване с търсеното возило-Тойота Ленд-Кръзър 2.4ТД къса база.Лично на мен ми се струва много запазена-поне от трийсетината,които видях за три месеца.
    Питането ми е има ли "Тойота"-джия от София,който е съгласен да се видим на по бира(разбирай ракия,салати,пържоли,и чак тогава-бира),за да ме светне по някои неща за марката и модела,защото това ми е първата джипка,и първата Тойота-и от двете не вдявам!
    Искам да благодаря на Владиан(Голди),който прегледа колата!И не остана впечатлен особенно!
    От София съм,Пламен-0889 889 189

П.С. Не знам за тук ли ми е темата,или пак съм оплескал нещо...?
    много автомати-слаби резултати!

До: хвалба и питане

Поздравления друже,казват че биле много добри тея машинки,може да срешнеш скептицизъм относно мотора 2.4тд,но той си е и най широко разпространения,много безавариини километри,да те радва и най вече да ти е полезна джипката за целите които си и поставил.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Честито и от мен , много време да сте заедно . Доколкото съм чел в този форум много хора имат доверие на Митко (фулда) , аз не го познавам лично (за съжаление) , но мисля че ако имаш някакви въпроси може да се обърнеш към него , още повече че и тои има такава TOYOTA .
      И що не вземеш да пуснеш някоя снимка , да се радваме и ние с теб ?
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Честито колега и от мен! Пожелавам ти много безаварийни километри с машината! Предполагам, че ще останеш доволен от джипа, с две думи здрав и непретенциозен.
        Наглеждай стрелката за темп. имат адет да позагряват.
        Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Честито и от менНе си сбъркал със избора на марка и модел Аз имам същата LJ 70 2.4 TD 66Kw-90Ps 1993
          Със здраве да си е караш и много безаварийни километри

Коментар

Благодаря Ви на всички за добрите думи!
            Снимки има в една друга моя по-стара тема,където питах за 2-ЛТ мотора и други въпроси-в тази секция е!Хич ме няма по комповете,за да кача снимки-съжалявам!
            Няма ли някой Тойота-джия,който да яде и да пие,че да обсъдим на живо едно-друго...?Може и повече хора да са-няма проблем!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X