Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на тампон на амортесьор на 95?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на тампон на амортесьор на 95?

Колеги, порових се с търсачката, но не открих нищо. Тойота Ленд Крузер 95. Тампона на преден амортесьор не само се е износил, ами направо липсва -ухото долу, мисля че е вързано за носача. Идеята ми е - ако някой знае майстор или сервиз, където да му набият тампон и вътрешната втулка да даде инфо. Предполагам става и майстор за смяна тампоните на носачи.
    10Х предварително!
    Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
    WSBO

До: Смяна на тампон на амортесьор на 95?

Първоначално публикуван от pat66 Преглед на мнение
    Колеги, порових се с търсачката, но не открих нищо. Тойота Ленд Крузер 95. Тампона на преден амортесьор не само се е износил, ами направо липсва -ухото долу, мисля че е вързано за носача. Идеята ми е - ако някой знае майстор или сервиз, където да му набият тампон и вътрешната втулка да даде инфо. Предполагам става и майстор за смяна тампоните на носачи.
    10Х предварително!
    Няма да повярваш, ама и аз не можах да открия специализиран сервиз по набиване на тампони на амортисьори на Тойоти...... Всъщност имам един агент, ама тоя пипа само Мерцедеси, и то само дясна задна част, за другите праща при други тесни специалисти
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Няма да повярваш, ама и аз не можах да открия специализиран сервиз по набиване на тампони на амортисьори на Тойоти...... Всъщност имам един агент, ама тоя пипа само Мерцедеси, и то само дясна задна част, за другите праща при други тесни специалисти
      Колега, нещо не те разбирам. Ще го обясня по друг начин - явно си имам някакъв проблем и ако можеш, и искаш да помогнеш, давай, ако ли не си е чиста загуба на време...
      WSBO

Коментар

Първоначално публикуван от pat66 Преглед на мнение
        Колега, нещо не те разбирам. Ще го обясня по друг начин - явно си имам някакъв проблем и ако можеш, и искаш да помогнеш, давай, ако ли не си е чиста загуба на време...
        Явно сарказма и иронията са ти чужди. Като и автомонтьорство.

Затова и аз ще ти кажа по друг начин, в прав текст: Не се занимавай с колата си, а намери един читав майстор или сервиз, и им се довери напълно. Сервизи има много. И да не изпадаш в конфузни ситуации - търси сервиз където се занимават със окачвания.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

направо отиваш в един магазин за авточасти и си поръчваш 2 НОВИ предни амортисьора. бас държа ,че щом се е стигнало до там да се скъса ухото значи са си за смяна. нема се стискаш и да си губиш времето с "майстори" и експерименти
          със здраве
          TЛК 80-4.2ТД
          ТЛК 73-2.4ТД
          ...................

Коментар

Там е работата - според сервиза / доста известен и лъскав сервиз в София - ползвам го доста отдавна/ амортесьора си е ОК, а те не се занимават с подобни ремонтчета. Викаш - не се стискай. Това тампонче при смяна на два амортесьора и двете основи ми се връзва на ок. 2500лв. само за части! Така че ще съм благодарен ако получа инфо за някой пич с преса и да му се намира съответния размер тампон.
            Инфо плийз?
            WSBO

Коментар

Звънни на Митко Фулдата 0887330381
              Зима иде

Коментар

Благодаря Huko, трябваше да се сетя по-рано за Митко, ама бъбреци...
                WSBO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X