Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за ТЛК 4.5i 24v

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за ТЛК 4.5i 24v

Яро на моята в талона пише 2650кг.

Утре ще я кача на кантара
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Принципно, както и 4.2td в последните версии, с 24V (1HD-FT), така и бензиновия 4.5 имат версии с блокировки и в двата моста (не само задния), освен в междуосевия диференциал.
      За 80-ка или за 100-ца говориш Яро?
      [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

За 80-тката.
        При 100-цата 4.2тд е 200 и кусур коня. И бензина вече е 4.7 V8. Този двигател (осмака) съм го виждал и на 80-тки, но само на острова. В Германия няма такива...

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
        Яро на моята в талона пише 2650кг.

Утре ще я кача на кантара
        По-добре я качи на кантара, Краси.

Коментар

може да е произведена по рано а да е внесена в Англия 2003г.Иначе всичко и е като 80ка с изключение на блокажите /на едните копчето се върти и последователно блокира дифовете а тази натискаш копче и блокироло всичко/Утре ще я видя на живо и ...пак ще питам.Специално към Яро утре мога ли да ползвам жокер "обади се на приятел " по време на огледа

Коментар

Може разбира се, стига да мога да бъда полезен.
            0878 три едно едно едно шест седем.

Коментар

Благодаря,а аз имах 0878 311 167,.На този другия ще ми е по трудно да избера буквите.Мисля и по нашия въпрос

Toyota Land Cruiser 80 Van 4.2DT VX Limited ( HDJ81G мисля че това гледах.Поне на външен вид са еднакви

Същата е .Точно за тая питах.Ха сега да ви видя...
              Последно редактирано от huko; 09-04-09, 23:43.

Коментар

Какво очакваш да видиш?
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

темата май се обърна на кастинг за релкамно лице на тойота ландкруисер
                  и изпита е тежък......
                  80ките са много вариянти,има например много от по-луксозните версии(автоматици) са само с един блокаж на раздатката и фулл там.За тях внимавай
                  !!! моята например се води HDJ81-R, си е напълно нормална 80ка с ръчни скорости 3 блокажа и климатик,тегло с ново окачване и 35" гуми лебедка,хай-джак отзад и разни други дребни шмекерии 2600кг +,- 5 кг (допуска на кантара )
                  TЛК 80-4.2ТД
                  ТЛК 73-2.4ТД
                  ...................

Коментар

Резултати от днешния оглед няма ли?
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Направо я купихме.Колата е с 4.2 тд 160коня.Автоматик и е само с блокаж на раздатката.Фуултайм ,има опция за блокаж на раздатката от делно с копче .Иначе салона е много запазен отдоло е с нещо като мокет ама е с около 7-8мм дължина на влакната.седалките са кожа и набук.имат надуване на облегалката.Климатика работи мн добре.Има сервизна книжка и като са я внесли в България наново са сменили в Тойота масло на двг диф ск кутия гресирване ...Като цяло направо блести.Двигателя пали като електрически ,няма подгряване и незнам от стартера ли е пали "преди да си завъртял".Работи перфектно .Днес маршрут Варна - Шумен - Варна -Ямбол през Обзор общо 412км заредих 46.7лт нафта/пълно -пълно/По магистралата си вдигна колкото си пише 180 /доста леко но повече не може/.Иначе съм приятно изненадан от возия и вървене--голям кеф минава през дупките като цепелин все едно лети,Като мина на спорт става по твърда но пак е добре.Много съм доволен от покупката.А забравих ---НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРЕДНАТА/4.5и/която пробвах тази върви по две

Сега видях защо трябваше да внимавам и да не купя точно такава
                      Последно редактирано от huko; 28-04-09, 00:27.

Коментар

Карай да не ти пука,за целите за които ще я използваш е идеална,нямаш нужда от 3 блокажа,макар че можеше и такава да вземеш,но това е твоя избор така или иначе ,наслаждавай му се,да ти е честита ,много безавариини километри ти пожелавам,убеден съм че няма да те разочарова,все пак е 80 серия
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

И двата моста са цели и питах тук там казаха ,че няма проблем да се сложат блокажи допълнително.Иначе колата е наистина МНОГО запазена.

Коментар

Първоначално публикуван от bai techo
                            Сега видях защо трябваше да внимавам и да не купя точно такава
                            спокойно,само щото няма преден и заден 100% блокаж,има продавачи дето не са много на ясно със спецификацията на колата си и от там могат да заблудят и клиента

коя година е колата?
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

Купих я от човек който не знае даже колкото мен а аз знам"почти нищо".Но продавача се съгласи да ми намали 5000лв за да мога да си сложа блокажи така че не е чак толкова лошо

за годината не съм сигурен защото на талона пише 2003 първа регистрация ама вече знам че не е възможно/зощото чета внимателно форума/трябва да взема талона и от там ако може..

В еуфорията от покупката забравих да БЛАГОДАРЯ на всички за съветите които ми дадохте .Още веднъж благодаря ----бяхте достатъчно изчерпателни , търпеливи и най важното полезни в съветите които получих
                              Последно редактирано от huko; 28-04-09, 00:23.

Коментар

Първоначално публикуван от bai techo
                                В еуфорията от покупката забравих да БЛАГОДАРЯ на всички за съветите които ми дадохте .Още веднъж благодаря ----бяхте достатъчно изчерпателни , търпеливи и най важното полезни в съветите които получих
                                Да ти е честита и добре дошъл в клуба на 80ките!!!

в крайна сметка кандиса на дизел,няма да съжаляваш ако двигателя ти е 1HD-T не се чуди ,че пали без подгряване. а като загрее и стрелката на температурата залепне по средата,пак не се чуди! там ще си остане и при -30 и +40 където и да се катериш. тия двигатели са перфекно изчислени от страна на термодинамика.разработени от Тойота и се монтират на някой по малки яхти.

п.п "като им навъртим по 500 000км ще направим юбилейна сбирка"
                                TЛК 80-4.2ТД
                                ТЛК 73-2.4ТД
                                ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X