Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за ТЛК 4.5i 24v

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет за ТЛК 4.5i 24v

Имам проблеми с нета и писах а май нищо не е излязло СЕГА ВИДЯХ ЧЕ Е ЕЗЛЯЗЛО и освен наздраве нямам какво да кажа

Коментар

Тези ТЛК 100 4.2тд имат ли блокаж на предния мост че един немец два дни ме мота и днес пратих човек да я гледа == йок блокаж на предния мост ,ами ако бях я платил

Коментар

Първоначално публикуван от bai techo Преглед на мнение
        Тези ТЛК 100 4.2тд имат ли блокаж на предния мост че един немец два дни ме мота и днес пратих човек да я гледа == йок блокаж на предния мост ,ами ако бях я платил
        Нямат колега, защото са с независимо отпред.Само на централния и на задния диф. Поздрави
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Недоумявам как може да ти се е сторила маломощна тази Тойота с тоя мотор 205 коня??Данеби да са поокастрили газта заради икономия?А на бензин пробва ли я??Да не си гледал горния километраж,който е в мили?
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Значи трябва да е малко по стара за да е по здрава

Имам ТЛК 3.0тд и тя е в мили ама си има сериозна разлика във вървенето.Това нещо не вървеше бе

Ако бяхме вдигнали 100 по горния километраж щяха да ни кажат по новините като НЛО бе колега
            Последно редактирано от huko; 28-04-09, 00:25.

Коментар

Аз също разгледах този автомобил и се свързах с продавача по телефона.след като ми отговори на задаваните от мен въпроси ми разказа,че колата има страшна мощност и едва ли не иска да откъсне диференциалите като подадеш газ!!Каза,че е карал и имал всякакви Тойоти и дизеловите 80-ки не можели да мръднат с тези мотори и в БГ има сбъркана представа,та затова се предпочита дизел!!Даа...нещо има сбъркано в този екземпляр,но какво?Иначе на външен вид,интериор и шаси ,окачване ми се видя на пръв поглед добре,но просто за да дадеш такива пари,загърбвайки разхода,трябва колата да върви яко и да има тяга!Тук явно не е така!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Никой от нашите хора(съфорумци)ли не притежава или да е бил притежател на ТLC 4.5I да каже инфо от първа ръка,аз съм 99% убеден че тази конфигурация на Toyota Amazon(80) не е никак зле,малко по бърза е от Дизеловия вариант,а той наистина върви,има вариант за газова уредба,която да направи разхода от 25-40 поносим,коя друга джипка ще ви предостави 3 блокажа заводски,202 коня,страхотен интериор,уникално здраво окачване на 80 серия,вариант за десен волан на смешна за тази кола цена,за момента,струва си даже и мита за ограничаване на джиповете и забрана да бродят ис населените зони да се потвърди,мисля си какъв страхотен проект би излязъл на бял свят с надежден двигател като този,ми ако се "скъси" примерно купето и карданите,да се инпровизира къса база,както правят с Витара 2.5,ще улекне с 500 кила,ми тогава?
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  Никой от нашите хора(съфорумци)ли не притежава или да е бил притежател на ТLC 4.5I да каже инфо от първа ръка,аз съм 99% убеден че тази конфигурация на Toyota Amazon(80) не е никак зле,малко по бърза е от Дизеловия вариант,а той наистина върви,има вариант за газова уредба,която да направи разхода от 25-40 поносим,коя друга джипка ще ви предостави 3 блокажа заводски,202 коня,страхотен интериор,уникално здраво окачване на 80 серия,вариант за десен волан на смешна за тази кола цена,за момента,струва си даже и мита за ограничаване на джиповете и забрана да бродят ис населените зони да се потвърди,мисля си какъв страхотен проект би излязъл на бял свят с надежден двигател като този,ми ако се "скъси" примерно купето и карданите,да се инпровизира къса база,както правят с Витара 2.5,ще улекне с 500 кила,ми тогава?
                  Аз имам такава и нямам забележки относно вървенето, да не забравяме че това е кола над 2 тона и не може да се очаква че ще ускорява като ГТИ. Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                    Аз имам такава и нямам забележки относно вървенето, да не забравяме че това е кола над 2 тона и не може да се очаква че ще ускорява като ГТИ. Поздрави.
                    Около 2800 кг.
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

А някои знае ли за такъв модел/лимитиран/4.2 тд води се 2003 но мисля че е първа рег. в англия та колата била постоянно 4/4 ,като минеш на бавни се блокира средния диф. и от там с едно копче /натиска се/се блокират четирите колела.Автоматик е 160кс.Като натиснеш копчето се появява силует на автомобил с четири гуми,а не като другите да са символи на мостовете.В сервиза му казали че" била 4/4 и всяко колело въртяло за себе си,трите да биле във въздуха и само едно да имало сцепление щяло да я извади".Дайте мнение че направо съм разчетворен

С този мои късмет да попадам на такива коли май ще вървя пеш.Никой ли не чувал за такава 80ка.
                      Последно редактирано от huko; 28-04-09, 00:26.

Коментар

TOYOTA LANDCRUISER Amazon 4.2 TD VX 5dr Auto [Active] Amazon Diesel или по наше му TLC VX 100 0т 2000 до 2006 са,по принцип имат задно ЛСД и са фул таим 4X4,независимо окачване,луксозна е доста но няма качествата на 80
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

затова се отказах днес от една германска .нямаше блокаж на предния мост.Явно трябва да е нещо по старо /80ка/,но с три блокажа.Няма пълно щастие

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                            Около 2800 кг.
                            Няма шанс за такива килограми. Това не е Г класа. 80-тката ще дойде на 2.800 сериозно екипирана за експедиции - брони, резервни гуми, лебедки, два резервоара и бая оборудване вътре.

Първоначално публикуван от bai techo Преглед на мнение
                            А някои знае ли за такъв модел/лимитиран/4.2 тд води се 2003 но мисля че е първа рег. в англия та колата била постоянно 4/4 ,като минеш на бавни се блокира средния диф. и от там с едно копче /натиска се/се блокират четирите колела.Автоматик е 160кс.Като натиснеш копчето се появява силует на автомобил с четири гуми,а не като другите да са символи на мостовете.В сервиза му казали че" била 4/4 и всяко колело въртяло за себе си,трите да биле във въздуха и само едно да имало сцепление щяло да я извади".Дайте мнение че направо съм разчетворен
                            Няма такава 80-тка, 2003г.

Коментар

Първоначално публикуван от bai techo
                              С този мои късмет да попадам на такива коли май ще вървя пеш.Никой ли не чувал за такава 80ка.
                              Колега 80-та е до 97 година, след това е 100-ца или Амазон както се води в Англия и както ти казах най-доброто от нея е със болкаж на среден и заден диф. Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                                Колега 80-та е до 97 година, след това е 100-ца или Амазон както се води в Англия и както ти казах най-доброто от нея е със болкаж на среден и заден диф. Поздрави
                                Принципно, както и 4.2td в последните версии, с 24V (1HD-FT), така и бензиновия 4.5 имат версии с блокировки и в двата моста (не само задния), освен в междуосевия диференциал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X