Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глава 4 Ръннер 3.0 тд. 94г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Глава 4 Ръннер 3.0 тд. 94г.

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
    такава ли ти е главата
    идея си нямам дали такава ми е главата. Утре сигурно ще мина да видя кво става в сервиза. Предполагам я имаш в наличност. Не вярвам да се стигне до смяна. Предполагам че е само гарнитурата, защото ми се случва за втори път такова нещо с кола. Въпреки всичко ако я имаш в наличност или просто си по запознат с нея ще се радвам да удариш едно рамо.

Коментар

мдааааааааа че е изтръвала гарнитурата, изтървала е. Ама че е спукана главата на две места и това е истина бренерите и те са тръгнали. По никой от процепите няма следи от течове и тн. Но явно ще я сменя. Незнам кво да правя, но за сега съм тръгнал за нова.
      Давайте контакти и предложения ...

Коментар

Имам познат във UK кайто ми изпрати колянов вал за мойта тойота Дай ми номер на двигател и на шаси за да провери колко ще струваА ти проверявай други оферти за да видим къде ще е най изгодноПредполагам че двигатела е1KZT

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
          Имам познат във UK кайто ми изпрати колянов вал за мойта тойота Дай ми номер на двигател и на шаси за да провери колко ще струваА ти проверявай други оферти за да видим къде ще е най изгодноПредполагам че двигатела е1KZT
          да този е 1KZT. дотук имам оферта за около 1400 лв. Испанска и утре мога да я взема.

Коментар

Ще видя и аз утре за какви пари може да я взема.
            Прати един тел. на лични.

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
              да този е 1KZT. дотук имам оферта за около 1400 лв. Испанска и утре мога да я взема.
              Значи и от там със доставката ще е към 1200лв Но изисква време доставкататака че 200 лв горе 200 доло по добре е взимай тази испанската

Коментар

мдааааааа от вчера си имам нова глава. Голяма и лъскава. Искрени блогодарности та Andro 160 за бързата реакция и съдействието. Ще си върна жеста при първа възможност.
                Сега остава да се монтира. Няма да я дочакам че ще пътувам към откриването на Рафтинг сезона. Но пък ми дадоха един Рейнджър да се возя и ще си имам играчка. Така че до понеделник.
                Някой има ли идея какво да правя със старата глава. Според мен и други хора има вариант да се завари ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X