Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Планка на съединителя при Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Планка на съединителя при Рънър

Преди два месеца ми се случи следното но все не ми остава време да го напиша.Един ден се приготвях за лов и бях решил да заредя гориво ,след като се качих в колата и натиснах съединителя ,педала потъна в първия момент помислих ,че спирачната помпа се е скапала или някоя тръбичка по системата е излязла.Но уви след като огледах от всякъде видях ,че планката с която се захваща педала на съединителя се е счупила.В това положение колата не можеше да се движи на собствен ход и не ми остана нищо друго освен да търся помощ от приятел.На буксир отидохме до най-близкия заварчик с СО2 .След дълго обясняване и с голямо нежелание той прикапа планката и каза че трябва да се свали и така да се завари за да стане както трябва. И така на следващия ден с много страх и не доверие тръгнах на лов.Всичко мина благополучно.Но аз трябваше да установя причината довела до счупването на планката.След изучаване установих, че има заводска извивка в долната част на планката която поддава при натискане на педала.И след извесно чудене с какво да запълня тази вдлъбнатина реших ,че с кит за автомобили ще станел и ето го резултата.
    Прикачени файлове

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X