Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на крушка габарит HILUX 3.0TD 1994

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на крушка габарит HILUX 3.0TD 1994

Здравейте колеги,

Изгоря ми една крушка на габарита (щото постоянно карам на къси сигурно).

Моля, за информация, ако някой знае как се сменят крушките на габаритите на Hilux 3.0TD 1994. Не можах да открия болтчета на плафона отвън или отвътре. На щипки ли е плафона?

Благодаря Ви предварително!
    ***Prior Preparation Prevents Piss Poor Perrformance***

Most sports require only one ball - real sports require two.

До: Смяна на крушка габарит HILUX 3.0TD 1994

Първоначално публикуван от patrol77 Преглед на мнение
    Здравейте колеги,

Изгоря ми една крушка на габарита (щото постоянно карам на къси сигурно).

Моля, за информация, ако някой знае как се сменят крушките на габаритите на Hilux 3.0TD 1994. Не можах да открия болтчета на плафона отвън или отвътре. На щипки ли е плафона?

Благодаря Ви предварително!
    Това е голям филм при всички тойоти. Имал съм 4 модела включително и леки.

Лятото помня че махнах акумулатора и завирах камера зад фара за да видя как се вади крушката, мисля че беше със скоба от стоманена тел, но може и да се бъркам с Королата.

Погледни в секцията за документация има ръководство за експлоатация, ако в него няма схема, в ръководството за ремонт ще има.

Ако нищо не намериш пробвай по моя аборигенски начин с камерата, дано ти е достатъчно дребен телефона да се събере там.
    [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
    [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от allfriends Преглед на мнение
      Това е голям филм при всички тойоти. Имал съм 4 модела включително и леки.

Лятото помня че махнах акумулатора и завирах камера зад фара за да видя как се вади крушката, мисля че беше със скоба от стоманена тел, но може и да се бъркам с Королата.

Погледни в секцията за документация има ръководство за експлоатация, ако в него няма схема, в ръководството за ремонт ще има.

Ако нищо не намериш пробвай по моя аборигенски начин с камерата, дано ти е достатъчно дребен телефона да се събере там.
      Благодаря колега,

Сигурно грешно съм се изразил...Става дума за задните светлини

Коментар

Колега като отвориш багажника има два болта които трябва да развиеш и след това от към калника да го изкараш там е на щипки. Дано съм бил полезен. Поздрави.
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
          Колега като отвориш багажника има два болта които трябва да развиеш и след това от към калника да го изкараш там е на щипки. Дано съм бил полезен. Поздрави.
          Благодаря много.
          Още тази вечер ще пробвам

Коментар

Коега преди да отвориш багажника първо свали задното стъкло и след това отвори багажника от ръкохватката ама да не забравиш да го отключиш.След това като застанеш зад колата и като погледнеш наляво към задните светлини може би ще забележиш две винтчета .Взимаш кръстата отверка и започваш да извършваш въртеливо движение обратно но часовниковата стрелка. След като отвиеш и двете винтчета с плоска отверка поставена от противоположната страна на винтчетата извършваш възвратно постъпателно движение.След тези действия вече трябва да можеш да си смениш крушката на габарита.Ако изпитваш други подобни затруднения с повишена трудност с радост бих ти обяснил.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнение
              Коега преди да отвориш багажника първо свали задното стъкло и след това отвори багажника от ръкохватката ама да не забравиш да го отключиш.След това като застанеш зад колата и като погледнеш наляво към задните светлини може би ще забележиш две винтчета .Взимаш кръстата отверка и започваш да извършваш въртеливо движение обратно но часовниковата стрелка. След като отвиеш и двете винтчета с плоска отверка поставена от противоположната страна на винтчетата извършваш възвратно постъпателно движение.След тези действия вече трябва да можеш да си смениш крушката на габарита.Ако изпитваш други подобни затруднения с повишена трудност с радост бих ти обяснил.
              Благодаря колега,

Тези инструкции са като за Англичани
              Тези винтчета предположих, че са за стойката на резервната гума...

Смених крушката и вече не ме спира КАТ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X