Май реших, утре ще ходя да взема документите за лизинг на Тойота Хайлукс  , то сега нали сме криза и цените на нови автомобили се доближават на тези от втората употреба.Спрял съм се на 3.0D с двойна кабина,автоматик.Ако някой каже нещо от опит за модела ще съм много благодарен
, то сега нали сме криза и цените на нови автомобили се доближават на тези от втората употреба.Спрял съм се на 3.0D с двойна кабина,автоматик.Ако някой каже нещо от опит за модела ще съм много благодарен Поздрави
 Поздрави

, то сега нали сме криза и цените на нови автомобили се доближават на тези от втората употреба.Спрял съм се на 3.0D с двойна кабина,автоматик.Ако някой каже нещо от опит за модела ще съм много благодарен
, то сега нали сме криза и цените на нови автомобили се доближават на тези от втората употреба.Спрял съм се на 3.0D с двойна кабина,автоматик.Ако някой каже нещо от опит за модела ще съм много благодарен Поздрави
 Поздрави

защото в Понеделник идва
 защото в Понеделник идва 
 , днес не издържах и ходих да го поръчам
, днес не издържах и ходих да го поръчам  Само тъмно сини били останали с автоматична ск. кутия
 Само тъмно сини били останали с автоматична ск. кутия  и това даже не ме отказа
 и това даже не ме отказа

Коментар