Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си да се ремонтира спирачна помпа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Струва ли си да се ремонтира спирачна помпа?

Струва ли си да давам 289 лв за ремонтен комплект за спирачна помпа на TLC с VIN: JT1VOLJ7009060181 или е по добре да я дам да ми отлеят нови гумени уплътнения?
    Тази процедура знам,че я извършват в Бургас, на ул.Калоян 100 и струва около 30 лв. Не занам само дали е надежно. Колко ли би струвала една такава помпа втора употреба?

До: Струва ли си да се ремонтира спирачна помпа?

Според мен НЕ си заслужава.

Дай модел и година на джипа да ти кажа за колко може да я намериш.

пп.300 кинта за гумички,тия са
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

На твое място щях да купя само ОРИГИНАЛНИ гумени уплътнения,и то ако вътр. повърхност на помпата няма грам признаци на корозийка и следи от надиране,и износване!По принцип гумата(каквато и да е и за каквото и да е)е "тънка"работа,а на спирачните помпи работи в крайно агресивна среда!Съветвам те да забравиш всякакви гаражни майстори-само мое мнение!
      Въпросът е нова помпа комплект ли да вземеш,или ремонтен комплект,и да докараш по-ниска цена.
      Ако се спреш на варианта някой да ти отлива тези уплътнения пиши какъв е резултата след месец,или по-рано!

П.С. За да си предпазите спир. помпи и спир.цилиндри си сменявайте на 2-3 години спирачната течност-нещо,което малцина правят,нали?
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не си струва.......
        Освен гумените части се износва и цилиндъра......
        Дори и с ремонтен комплект.....пак е кърпена работа.....
        Този ремонтен комплект ще го купиш само заради японските гумички....
        Много пари без гаранция за успех.....
        С направените гумени уплътнeния ....малко пари , също без гаранция....
        Всичко това е пробвано......
        СТАВА ДУМА ЗА СПИРАЧКИ......
        Варианти....
        Купуване на чисто нова....струва Едни пари...
        Втора употреба от лоялен колега.....от същия модел.
        Използуване на подобна .....подходяща по размери...също втора употреба ....може да се присъедини .....също е пробвано....
        Не рискувай....
        Успех....
        На бой отиват само старците!

Коментар

Както и да го мислиш това е спирачна система-не си прави експеримент с това от което зависят човешки животи.

Купувай нова,колкото и да струва ще ти е по-евтино
          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Според мен НЕ си заслужава.

Дай модел и година на джипа да ти кажа за колко може да я намериш.

пп.300 кинта за гумички,тия са
            300 лв е ремонтния комплект, който освен гумички включва и оста на която са накачени. по горе съм качил VIN-a на колата , ще съм благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от lilia_prim Преглед на мнение
              300 лв е ремонтния комплект, който освен гумички включва и оста на която са накачени. по горе съм качил VIN-a на колата , ще съм благодарен.
              Имаш личноо

Коментар

Ако не ти се дават пари за нова,може да намериш втора употреба! но и тя не се знае в какво положение.Карал съм 4- ри Тойоти и не съм сменял помпа явно са доста здрави.Ако искаш се обади на този тел. 02 8317011-това е магазин за нови авточасти в София момчето дава доста добри цени!!!
                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Аз лично бих отишъл на Калоян100!
                  Досега,каквото съм носил там,не е имало случай да не стане!
                  Там си разбират от работата,че и гаранция дават!

Коментар

ОФФ от темата / втория ми за днес

Ти добре си качил ВИН ма сега трябва да питам за ВИН декодер за Тойота.Кажи ми модел и година и долу горе да ти кажа за колко пари се намира тук и за колко пари пристига в БГ.И няма да е 300 кинта ремонтния комплект,аз за 120$ на Мерцедес нова помпа купувам.

Ако ли не..............послушай колегите и тьрси нова,тормози ги и ще намериш.За 5-6 кирливи ринга и едно бутало 300 кинта много ми се виждат.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      ОФФ от темата / втория ми за днес

Ти добре си качил ВИН ма сега трябва да питам за ВИН декодер за Тойота.Кажи ми модел и година и долу горе да ти кажа за колко пари се намира тук и за колко пари пристига в БГ.И няма да е 300 кинта ремонтния комплект,аз за 120$ на Мерцедес нова помпа купувам.

Ако ли не..............послушай колегите и тьрси нова,тормози ги и ще намериш.За 5-6 кирливи ринга и едно бутало 300 кинта много ми се виждат.
                      Ето един http://www.toyodiy.com/parts/q.html
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

ТЛК 92 година. 90 и нещо кинта. Ако се разровим и ще се намери някой да праща до БГ. Пращането ще е към $ 30 предполагам. Ако това е истинската помпа и може да се праща до БГ, 300 и нещо кинта май са много за ремонтен комплект.

http://www.autopartswarehouse.com/se...294965086+5554
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Мерси,пробвах тоя който е в полезните линкове,но не бачка.

За 3 минути намирам за 80 модела цяла помпа,за 70 не виждам.Англия,помпа за модел с АБС 85 лири,помпа за модел без АБС 65 лири.
                          Тука ги мернах на цена около 100 $ та все тая от кьде порьчваш.

Виж дали а еднакви помпите и ако са .................те ти линка.

http://www.milneroffroad.com/scripts...andcruiser.pdf

Това за идея да го имаш,цяла нова помпа е не повече от 100$,за 300 лева 300 цирки да им цьфнат.

С брата сме писали заедно.
                          Последно редактирано от BENZBOSS; 20-03-09, 20:11.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Струва ли си да давам 289 лв за ремонтен комплект за спирачна помпа на TLC с VIN: JT1VOLJ7009060181 или е по добре да я дам да ми отлеят нови гумени уплътнения?
                            Тази процедура знам,че я извършват в Бургас, на ул.Калоян 100 и струва около 30 лв. Не занам само дали е надежно. Колко ли би струвала една такава помпа втора употреба?
                            Като старо куче те съветвам да потърсиш магазин за части-Вартбург-Трабант-ИФА-специално гумички за спирачни цилиндри имат със същите размери като джапанките и с ГЕ-ДЕ-РЕ-ШКО качество.

Коментар

Не ползвайте втора употреба спирачни гумички!!!!!!.Гафовете са абсолютно неизбежни-на студено време се разтичат и ще направите беля.През лятото държат колкото да не е без хич.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X