Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден мост Тойота 4 ръннър - въпрос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден мост Тойота 4 ръннър - въпрос?

Колеги, имам питане за ремонт на преден мост на тойотката, а именно: Казаха ми, че трябва да сменя хебел, колко струва това чудо и има ли смисъл да купувам втора ръка...шарнири също трябват. Ориентирайте ме за цена и място в София, откъдето да ги взема! Благодаря предварително!!!!!

До: Преден мост Тойота 4 ръннър - въпрос?

на мойта го смених и ми се върти цена около 200 лв макс.... ма не помня. Ако си от София, бул. Христо Ботев 102А или Дианабд бл.60 от там пазарувам. Пазя стария в двора някъде, но мисля че няма какво да се прави по него ... Сменил съм всичко по предницата на моя, така че питай .... ще ти спестя много пари

Коментар

Сменях хебел миналото лято, излезе около 150 лева - май корейски беше. От "Автогарант"/Japanparts на "Раковски" 10, между "Сливница" и "Козлодуй, 9313260. Само трябва да гледаш какво взимаш - понякога предлагат читави части, понякога китайски тесли за същите пари. Внасят и оригинални тойотовски части на прилични цени, но се чака 2-3 седмици.
      Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Здравeйте,Колеги ! Благодаря за ориентирането..Вчера ми се обадиха от Гърция,намерили ми хебел с накраиници и шарнири ,свалили го от Тойотка която бракували.Не знам дали да го купя Цената е 280 лева за всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от Boil Преглед на мнение
          Здравeйте,Колеги ! Благодаря за ориентирането..Вчера ми се обадиха от Гърция,намерили ми хебел с накраиници и шарнири ,свалили го от Тойотка която бракували.Не знам дали да го купя Цената е 280 лева за всичко.
          Много пари...за бракувана "Тойота" т/ст части втора употреба!Виж по горе колегите на какви цени са си купили частите.
          Шарнири сменяхме скоро на "4рънър" доставени от Гърция 1бр.-12ЕВРО!..

Коментар

Първоначално публикуван от Boil Преглед на мнение
            да не си посмял !!
            В магазините тука е със 100 лв. надолу Нов !! нещо те баламосват, ако не ти се дават пари, пиши ми щи пратя моя стария сигурно е в същото състояние като тоя дето ти го предлагат ...

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
              да не си посмял !!
              В магазините тука е със 100 лв. надолу Нов !! нещо те баламосват, ако не ти се дават пари, пиши ми щи пратя моя стария сигурно е в същото състояние като тоя дето ти го предлагат ...
              М...ка им мръсна,секъндхендажийска!Отивам до Дианабад да видя...Благодаря за информацията!!!!!!!

Коментар

Не се занимавайте с глупости, сваляй хебела и го носи на стругар да ти направи 2 хубави втулки и забравяш за проблема....
                Don't hunt IF you can't kill
                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                  Не се занимавайте с глупости, сваляй хебела и го носи на стругар да ти направи 2 хубави втулки и забравяш за проблема....

И това е вариант!Знам за един дето рециклира разни детайли.Някъде до Окръжна болница...

Коментар

ако си с 4рънер 3.0 td ми пусни едно лично и ще ти дам моя, безплатно естествено. За да не ти седи колата разглобена дакато го правят . Някъде по двора ми е в един чувал може и с демпфер да те барна. по добре да ги вземе някой отколкото да гният.
                    Незнам дали са еднакви на рънерите хебелите при различните двигатели ...
                    Другото което се сещам че ми артисаха от предишния собственик две големи колони с чейнджър и усилвател. Естествено като тръгнах още първия уикенд да си товаря екипировката ги отскубах като праззз от багажника щото нямаше място.
                    Някой ако му трябват да пише ...
                    и един роубар и той е пътник

Коментар

Колега купих сии нов хебел за 120 лв. и си го смених на пътя без да има канал.Държи се на 3 болта ной кофти е ябълковидния болт но има едни спец.вилици и става за 30 мин. цялата смяна.

Коментар

Днес смених и моя!
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                          ако си с 4рънер 3.0 td ми пусни едно лично и ще ти дам моя, безплатно естествено. За да не ти седи колата разглобена дакато го правят . Някъде по двора ми е в един чувал може и с демпфер да те барна. по добре да ги вземе някой отколкото да гният.
                          Незнам дали са еднакви на рънерите хебелите при различните двигатели ...
                          Другото което се сещам че ми артисаха от предишния собственик две големи колони с чейнджър и усилвател. Естествено като тръгнах още първия уикенд да си товаря екипировката ги отскубах като праззз от багажника щото нямаше място.
                          Някой ако му трябват да пише ...
                          и един роубар и той е пътник
                          Здравей Колега ако ми кажеш координати , мисля да се възползвам ,ще почерпя каквото трябва телефонът ми е 0888154690 Христо . Мерси!!!

Коментар

Колега,иди на Симеон/около 500 метра посока от Опълченска към К.Величков/ на един ъгъл отдясно се качваш по едни стъпъла ,пише Авточасти за японски автомобили,араби продават.Стоката е корейска,но качествена!Хебел си купих оттам за 75 лв,шарнири 40лв и съм доволен-здрави са!!При тази криза плюс това всички търговци са склонни на какви ли не отстъпки-пазари се,има резултат!!
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Благодаря,Колеги в понеделник отивам да се разровя! Вече се ориентирах...с ваша помощ, разбира се...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X