Колеги,възможно ли е подмяната на двигателя 2.4ТД на Тойота Хилукс с 3.0ТД със съответната скоростна кутия?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Замяна на двитагел 2.4ТД с 3.0ТД на Hilux
Свий
X
-
До: Замяна на двитагел 2.4ТД с 3.0ТД на Hilux
Първоначално публикуван от RosenTLC Преглед на мнениеЩе стане но няма да е толкова лесно колкото си мислиш. ако гледаме и от финансова страна също няма да е евтинко.088пет16пет3пет7
Коментар
-
Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнениеВсичко свързано със закрепването е едно и също,скоростите(автомата) е абсолютно същия,за ръчка не зная.088пет16пет3пет7
Коментар
-
Става,моята е точно такава,само че се сменя и картера,напасва се стария на крузера,щот оргинално на Сърфа-Хай Лукса са по големи на долу и не се събира,голям филм е ама си струва крайния резултат,изброените действия и подобрения не съм ги извършил аз ,а съм запознат с тях от конпетентен орган,иначе моята джипка е подготвена по този начин в специализиран сервиз в Англия и има изготвен сертификат........LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Абе колеги и на мен ми се върти нещо такова в главатаВ смисъл че искам да сменя 2,4ТД с 3,0ТД на рънъра ми ама дали ще пасне 3,0 на ръчната кутия
.Тъп въпрос ама какво друго трябва да се подмени
. за радиатора видях че е различен но за друго не съм гледал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от БАТ РАДИ Преглед на мнениеАбе колеги и на мен ми се върти нещо такова в главатаВ смисъл че искам да сменя 2,4ТД с 3,0ТД на рънъра ми ама дали ще пасне 3,0 на ръчната кутия
.Тъп въпрос ама какво друго трябва да се подмени
. за радиатора видях че е различен но за друго не съм гледал.
088пет16пет3пет7
Коментар
-
Има и още как,HiLUX 3.0td AUTO и SURF 3.0td AUTO -127 коня 4 цил редови,моя мотор е същия но е монтиран на Крузер 70 с ръчна кутияLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Момчета моята идея е да взема един англииски Сърф 3,0ТД и да му преместя мотора на моя 4р 2,4ТД другото или ще го продам на части или ще си го оставя за мен. Обаче Сърфовете са автоматици а аз искам да си оставя ръчната кутия та просто искам да знам дали някой не е обръщал внимание на това дали закрепването на кутията ще пасне на двг и евентуално ако пасне какво друго трябва да имам впредвид
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар