Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като новак да попитам за Хайлукса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Като новак да попитам за Хайлукса

Здравейте ,от скоро съм много горд собственик на Хайлукс 94 2,4 дизел,та исках да попитам ,къде мога да отида да го погледнат и да съм спокоен ,че няма да ме лъжат,има теч на десния преден хъб и въпроса ми е трудно ли е да сменя гарнитурата и трябва ли да знам нещо специфично,гарнитурата само от е-вау ли мога да намеря или и тук в БГ има?Имам и луфт на волана, който имам голямо желание да го оправя сам,но незная как.Трябва ми и дръжка за хардтопа ,а в интернет не намирам нищо.За всякаква информация ще съм много благодарен.

П.П. От София съм ,четох доста из форума за сервиз пише за сервизите на Голди и Владо 333 (там има ли някой който да търся конкретно или всички са читави ).Пускам и няколко снимки за да споделя радостта си.Наздраве.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от joroya; 15-02-09, 23:47.

До: Като новак да попитам за Хайлукса

честито! корава машинка!

нямам лични впечатления от сервизите на съфорумниците,но отзивите за тях са добри!
    само един съвет като сменяш семеринга на сферата,гледай да не те прецакат,че има "майстори" хитреци дето я срязват и вкарват без да разглобяват целия хъб!
    по мое скромно мнение: направи пълна профилактика на предния мост,тойота страдат от ръжда по сферите и това води до неприятни последствия.

сега другия момент...провери какво точно ти тече,черна(молибденова)грес или смес от грес и диф.масло! Това е важно! има едни семеринки,които спират маслото от дифа да навлезе в сферата на главината,ако те са прецакани колкото и да сменяш външните теча нема да спре.
    Айде стига съм дърдорил,най-добре ще се произнесе специялист.
    със здраве
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

Коментар

Ами утре ще снимам хъба и ще го пусна ,за да не гадаете на боб.И благодаря за бързите отговори.

Коментар

квартал сухата река стария площад пирдоп близо до гара подуяне читав сервиз.търси данчо 0888 208 703

Коментар

Обади се на Голди-0888 472226. Сервиза е в кв. Горна баня.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Обади се на Голди-0888 472226. Сервиза е в кв. Горна баня.
            Правилно казва колегата!
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X