Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли разлика във коляновите валове на 2LT преди 90 и след 90 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли разлика във коляновите валове на 2LT преди 90 и след 90 година

Значи намерих няколко вала от колеги тука във форумаОбаче едни казват че имало разлика във валовете между 2LT преди 1990 година и на двигател 2LT след 1990 какъвто е моятТа някой ако може да даде по обстойна информация относно отворената тема нека сподели
    Благодаря предварително

До: Има ли разлика във коляновите валове на 2LT преди 90 и след 90 година

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
    Значи намерих няколко вала от колеги тука във форумаОбаче едни казват че имало разлика във валовете между 2LT преди 1990 година и на двигател 2LT след 1990 какъвто е моятТа някой ако може да даде по обстойна информация относно отворената тема нека сподели
    Благодаря предварително
    Жоро сваляй и мери,аз на друго невярвам.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
      Жоро сваляй и мери,аз на друго невярвам.
      Аз го свалих Ама другите валове са далече и може само с куриер и като престигнат да се замерватЕдиният на когото съм се спрял стига да е същия е на колега от форума От шумен е.но двигателя е от 87 година и незнам дали е същия макар че го сравних в http://www.toyodiy.com/parts/q.html по номер на драма който той ми даде и не можах да намеря разликано пък може и да бъркам

П.С Краси къв е този стартер дето ми даде скъса ми вала Майтап

Коментар

Аз го свалих Ама другите валове са далече и може само с куриер и като престигнат да се замерватЕдиният на когото съм се спрял стига да е същия е на колега от форума От шумен е.но двигателя е от 87 година и незнам дали е същия макар че го сравних в http://www.toyodiy.com/parts/q.html по номер на драма който той ми даде и не можах да намеря разликано пък може и да бъркам

П.С Краси къв е този стартер дето ми даде скъса ми вала Майтап
        Ми щом е на колега от форума неможе ли да ти го прати пък ако не става да му го върнеш.

Стартера е много силен внимавай със следващия к.вал
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Може но първо трябва да пратя майстора да до свали от блока и тогава ще стане но колегата не се обади

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
            Ми щом е на колега от форума неможе ли да ти го прати пък ако не става да му го върнеш.

Стартера е много силен внимавай със следващия к.вал
            Аз сам със същия
            Но моя издържа хахахахахаххахахахх

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
              Може но първо трябва да пратя майстора да до свали от блока и тогава ще стане но колегата не се обади
              Ще ти се обадяднес свалях и останалата част от вала и за това не се обадих

Коментар

Прати ми двете шасита и изстудявай бирата
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Прати ми двете шасита и изстудявай бирата
                  Това е на мойта JT1V0LJ7009056129
                  А това на колегата JT1V0LJ7009023718
                  БЛАГОДАРЯ ТИ
                  Ще имам много да те черпя

Коментар

Това е на мойта JT1V0LJ7009056129
                    А това на колегата JT1V0LJ7009023718
                    БЛАГОДАРЯ ТИ
                    Ще имам много да те черпя
                    JT1V0LJ7009056129=13401-54070
                    JT1V0LJ7009023718=13401-54021

Не стават!
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      JT1V0LJ7009056129=13401-54070
                      JT1V0LJ7009023718=13401-54021

Не стават!
                      ЖалкоА къде е разликата да знам като гледамнякай друг каква да гледам по точно

Коментар

Нямам представа. Найстина понякога мерене му е майката. Единия джип излиза след 1990г., А другия преди 1990г.

Коментар

Жоре,колянов вал има в моргата Автофокс.
                          Твърдят че е от джип 93г...само че цената е 700лв.
                          Ето им тел 02/973-72-66 или 0888/730-321.
                          Аз.. много,много доверие им нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
                            Жоре,колянов вал има в моргата Автофокс.
                            Твърдят че е от джип 93г...само че цената е 700лв.
                            Ето им тел 02/973-72-66 или 0888/730-321.
                            Аз.. много,много доверие им нямам.
                            Аз се обадих още във срядазнам че имат но дали е същия не ми се занимава с тяхВсе пак благодаря

Коментар

Жоро,вариянта с измерване е най-сигурен! няма гаранция,че и тия от моргата нема да ти набутат некъв,къде не става само и само да ти вземат кинтите. И какви са тия 700лв...в Англия за 1000лв ше си вземеш цял мотор!
                              Пуснал съм въпросче в клуба на английските тойотаджии,та да видим и те какво ще кажат по твоя проблем.
                              TЛК 80-4.2ТД
                              ТЛК 73-2.4ТД
                              ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X