Обява

Свий
Няма добавени обяви.

багажника на Toyota 4runner/Hilux

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• багажника на Toyota 4runner/Hilux

Колеги,фен съм на марката Toyota и се интересувам от модела 4runner/Hilux. На първо място от дължината на багажника,като се свалят задните седалки и как се сгъват задните седалки,т.е.- дали се пуска напред само облегалката или първо се вдига седалката и после се пуска облегалката. Мисля да товаря дълги неща в нея и затова искам да знам колко хваща.Предполагам,че като се пусне борда и задните седалки,става равно и се отваря голямо товарно пространство (на Тойотите,които са с резервната гума отдолу),иначе изчетох много инфо зо този модел на Тойота и възнамерявам скоро до се обзавеждам с такава , естествено че ще е с десен волан, нали сега е далаверата ,докато не са ги забранили все още.Благодаря ви предварително!!

До: багажника на Toyota 4runner/Hilux

отзад се отваря доста място,но зависи все пак какво ще товариш.
    не съм го мерил с ролетка,но съм спал два пъти с един приятел в стария ми рънър. и двамата сме около 175см на ръст и се чувствахме комфортно. задния прозорец е електрически и назад може да си пускаш колкото си щеш извън габаритите на колата.

Това за десния волан си го пази в тайна,че каквато кампания подеха,току виж ни изкарали серийни убийци(собствениците на такива).
    дано намериш хубава машинка и да си я караш с кеф!
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

Коментар

Вдига се задната седалка, тя е на панти в предният край и тогава се свалят облегалките напред, като се изтеглят бутоните в горният им край. Става, около 2 метра дълго товарно пространство, което винаги може да се увеличи с отваряне на задният прозорец и със сваляне на задният капак, който остава хоризонтален. Аз съм транспортирал товари по 5 метра дълги така. Това което съм го написал е за 4 Рънър. На Хайлукса кабината не се отваря назад и зависи колко е дълъг коша.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Колега ще ти помогна с малко снимки от моета Тойота 4 рънер
        Прикачени файлове
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

я къде седела тая глупотевина за резервната гума

Коментар

Аз пък четох упътването на "Тойотата" докато открия къде е крика!През цялото време си мислих,че нещо търговеца ме е прецакал!..Баси и майтапа!..

Коментар

Колега,благодарности за инфото и снимките,които си направил !

Дано да намеря добра джипка
              Последно редактирано от CarTest™; 04-02-09, 03:33.

Коментар

Колега имам такава невероятен автомобил.Купувай не се колебай.

Коментар

Колега,вече не се колебая,но...за съжаление все още не съм продал руското "чудо на техниката"- джип УАЗ 469.Продам ли го,веднага си купувам Тойота! Много съм се зарибил за такава джипка! Твоята от тук ли я купува или ходи до Англия?

Коментар

Колега,вече не се колебая,но...за съжаление все още не съм продал руското "чудо на техниката"- джип УАЗ 469.Продам ли го,веднага си купувам Тойота! Много съм се зарибил за такава джипка! Твоята от тук ли я купува или ходи до Англия?
                    Последно редактирано от leoooo; 08-02-09, 20:40.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X